trendkiller Отговорено Декември 31, 2005 Отговорено Декември 31, 2005 Jeff Beck - обаче как свири с пръсти и дистер - А? ако отвътре те кара - да свириш с пръсти - просто го прави Breaking the rules~ Да ама Jeff Beck не свири метъл Цитирай
Timestreamer Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 Хубаво е да се свири с пръсти, ама не всичко което се свири с пръсти е хубаво! Цитирай
musicman Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 веднага се сещам за трима велики китаристи които свирят на електрическа китара с пръстиДжеф Бек, Марк Нофлър и Къртис Мейфилд Само да допълня компанията и с Mike Oldfield Цитирай
Fender_str Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Зависи от това какво свириш. Ако свириш жици тогава 6те се наложи да свикнеш с перото, ако е необходимо виж в някой музикален магазин кое ти е най-удобно аз например свиря с 0.81 , ако сжириш класика или джаз тогава забрави перото Цитирай
ALBIREO Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Хорта свирят с езици, стойки на микрофони, задници и т.н. Ако искаш да се научиш да правиш нещо, което не ти се отдава много, просто направи достатъчен брой упражнения и ще се получи - няма къде да ходи! Достатъчен е броят, който ти гарантира усвояване на техниката . Ще разбереш колко точно, веднага след като я постигнеш . Успех в упражненията. Оф. Започнах да свиря с металика и мога да ви кажа, че са за начинаещи . Разбира се, има едно-две сола на кърк, дето още са ми трудни, но толкова... Едно време си мислех, че като ги науча ще стана добър китарист Да, ама не Цитирай
AwXy Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Кой от изброените китаристи не може да свири с перце?Това че предпочитат пикинг с пръсти неозначава, че са бездарни с перцето. Марк Нофлър примерно използва перце в записите на някои riffove. Или едното или другото Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 за металика честно казано не ми е проблемтехните песни ги знам ей тъй по албуми както са по ред да седна ти ги изсвиря просто... абе проблема ми е в качването перцети нагоре ако е нещо бавно хубаво ама в разни сола никак не мога с перце Искам семпъл на Металика , изсвирена без използването на перце ... Цитирай
ivivdim Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 за металика честно казано не ми е проблемтехните песни ги знам ей тъй по албуми както са по ред да седна ти ги изсвиря просто... абе проблема ми е в качването перцети нагоре ако е нещо бавно хубаво ама в разни сола никак не мога с перце Искам семпъл на Металика , изсвирена без използването на перце ... Ами може и да получиш началото на One, но ако настояваш за края, вероятно ще трябва да посъберем някой друг лев (за нокти де!) ! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 По-скоро ще получа Nothing Else Metters Цитирай
Lord_Bad Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 Моя даскал по китара се води топ китарист и е голям фен на Марк Нофлър. Не обича много-много метъла, но си го свири супер - без перце... Е той каза че някои неща няма как да се изсвирят 1 към 1 с нокти и все пак... А на акустика поне мое мнение е че без перо се свири по-лесно. Цитирай
funshits Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 Преди да си купя перце свирих с Пръсти и да ти кажа изобщо не ми е трудно даже с перце ми е доста по-лесно отколкото с пръсти но свиря и на акустична китара мисля че това има значение Цитирай
solo5 Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 Забравихте за най-големия - Стенли Джордан Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 Упражнения, пич, упражнения. Без упражнения нищо не става. Цитирай
motorbreath Отговорено Януари 20, 2006 Автор Отговорено Януари 20, 2006 ами прави бяхте(не че съм се съмнявал) посвикнах вече има някои сола само по бързи които не ги опраям ма и това ще стане Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Аз свиря от 13 години от които 2-3 съм свирил без перо(щото не можех) Сега свиря с Xtra Hard перо .Не съм ходил на уроци никога и сам съм се учил как да го хващам ит.н.Един съвет от мен всеко да си свири както му е удобно икто мойе,но ако искаш да изкараш добре изчистен тон от коитарата дали ще е с дист. или без трябва перо.Променя се тона на инструмента в зависимост от това с каква дебелина перо свириш.Свирил съм и със супер тънки,но не звучи така добре.Абе перцето му е майката Цитирай
Recommended Posts