Fenix Публикувано Декември 16, 2009 Публикувано Декември 16, 2009 Нещо, което ми се стори интересно: Не знам колко са "нови" усилвателите, не съм търсил специално, но кабинета изглежда интересно, макар и малко непрактично според мен (освен ако не си купиш и 9тте) За тези, за които това не е нищо ново, можете просто да прескочите темата Цитирай
Valserp Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 Странно и сигурно пропорционално скъпо Ако станат известни - значи е гениално Цитирай
Janick_Gers Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 Не знам дали е скъпо, но като форма изобщо не ми харесва - лично мое мнение. Предпочитам традиционната форма за кабинет. Но пък като слушам example-a, не звучи никак зле. Гледах ревюта за главата и е яка, ама кой ще я гледа нея като види тия "колони" Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 Триъгълните кутии за високоговорители имат по-добри акустични качества, в следствие на намалените стоящи вълни във вътрешността. Това означава по-линейна честотна характерика по звуково налягане спрямо кутиите с успоредни страни. Най-малкото звукът ще е различен от този на стандартните правоъгълни кутии. Проблемът с "неудобния" външен вид са го решили с нечетния брой кутии - две отдолу и една обърната отгоре - така се получава стабилна основа за усилвателя, като не се губи идеята за непаралелни стени. Носенето е по-лесно на части. (както Marshall прави две четворки от едната осмица предназначена за The Who в началото на епохата ...) Да отбележа само, че идеята за непаралелни стени може да се осъществи и при правоъгълни конструкции, но явно "особения" външен вид е търсен, за да е оригинален. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Декември 17, 2009 Отговорено Декември 17, 2009 Така звукът бил по-ТРИизмерен. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 17, 2009 Отговорено Декември 17, 2009 Да очакваме ли три-ъгълни китари с по-tree-ъгълен звук и с по-treeD saund?! Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Декември 17, 2009 Отговорено Декември 17, 2009 (Редактирано) А то щотомного се чува разликата м/у 4х12 и 3х12 тук..Забавлявайте се.... Имах опцията да разцъкам това видео на К271 пълен ташак ^Нямам в предвид слушалките разбира се... Редактирано Декември 17, 2009 от sw1tched Цитирай
TONY Отговорено Декември 17, 2009 Отговорено Декември 17, 2009 Не триъгълен каб, но 3-ка спикър конфигурация Маршал 3х10 Цитирай
Recommended Posts