BassTraffic Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 (Редактирано) Сега да я карам подред: 1. На печелившият честито и да знае, че вече групата на завиждащите приятелски се увеличиха с още един (аз). Честито! 2. Сънчо 3. Харизане (EAmechaniX), твойта кожа змей такъв! Взе рушвета и ме остави на тротоара на опашка, проклинам те 2-ра струна да ти ръждяса ! ... а бяха обещания К. Димитров Редактирано Декември 3, 2009 от BassTraffic Цитирай
Eralian Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 Бих добавил справедливостта възтържествува. Да се учи със здраве Цитирай
Willoy Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 Честито с всеки миг завиждащите се увеличават приатно свирене и успешно учене Цитирай
synchu Отговорено Декември 4, 2009 Отговорено Декември 4, 2009 Честито и от мен и успех Надявам се да не се откажеш и да бъдеш упорита. Начинанието по напредване в свиренето на китара е трудно, но за сметка на това се отплаща многократно. Както се надявам и съдбата да си знае работата. Успех още веднъж и много благодарности на Харизан/Стамат/Краси , че пое цялата организация. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 5, 2009 Автор Отговорено Декември 5, 2009 Не знам за вас, но ми прави грозното впечатление, че само трима от всичките участници в томболата, поздравиха късмета на момиченцето. Много жалко... Цитирай
Unchained Отговорено Декември 5, 2009 Отговорено Декември 5, 2009 ^ Е, едва ли това е нарочно... Или съм останал с грешно впечатление от форума, или тук наистина почти не се откриват такива "гадни" хора. Ако съдя по мене си, хората просто не искат да пълнят темата с излишни коментари тип +1 бройка отгоре. Както ти самият беше написал в миналата томбола, че хвалебствени коментари са излишни и ще бъдат изтривани - положението сега е подобно. Все пак отново поздравявам печелившия, да не я оставя от свирене и китарата да не оставя нея! Цитирай
chopper Отговорено Декември 5, 2009 Отговорено Декември 5, 2009 Днес си получих китарата, не че искам да ви дразня куриера едвам намери блока ми, но важното е че го намери ... и че донесе китарата. Искам още веднъж да благодаря на synchu и на EAmechaniX китарата е много запазена, не мога да й се нарадвам. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 5, 2009 Автор Отговорено Декември 5, 2009 В предната тема написах 'без хвалебствени коментари' преди томболата а не след нея. Едно ''честито'' към печелившия не може да счупи ничии пръсти и не се приема за 'задръстване' на темата...,но изразява много. Цитирай
Dball Отговорено Декември 5, 2009 Отговорено Декември 5, 2009 Честито чопър.Сега остава да си намериш учител пп.Цепни я от свирене Цитирай
Recommended Posts