Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 41
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Сега да я карам подред:

1. На печелившият честито и да знае, че вече групата на завиждащите приятелски се увеличиха с още един (аз). Честито!

2. Сънчо :thumbs_up::pray:

3. Харизане (EAmechaniX), твойта кожа змей такъв! Взе рушвета и ме остави на тротоара на опашка, проклинам те 2-ра струна да ти ръждяса :hysterical: ! ... а бяха обещания :)

К. Димитров

Редактирано от BassTraffic
Отговорено

Честито и от мен и успех :rocker:

Надявам се да не се откажеш и да бъдеш упорита. Начинанието по напредване в свиренето на китара е трудно, но за сметка на това се отплаща многократно.

Както се надявам и съдбата да си знае работата.

Успех още веднъж и много благодарности на Харизан/Стамат/Краси ;) , че пое цялата организация.

Отговорено

Не знам за вас, но ми прави грозното впечатление, че само трима от всичките участници в томболата, поздравиха

късмета на момиченцето. Много жалко...

Отговорено

^ Е, едва ли това е нарочно... Или съм останал с грешно впечатление от форума, или тук наистина почти не се откриват такива "гадни" хора.

Ако съдя по мене си, хората просто не искат да пълнят темата с излишни коментари тип +1 бройка отгоре. Както ти самият беше написал в миналата томбола, че хвалебствени коментари са излишни и ще бъдат изтривани - положението сега е подобно.

Все пак отново поздравявам печелившия, да не я оставя от свирене и китарата да не оставя нея! :no:

Отговорено

Днес си получих китарата, не че искам да ви дразня :metalist: куриера едвам намери блока ми, но важното е че го намери ... и че донесе китарата.

Искам още веднъж да благодаря на synchu и на EAmechaniX :D китарата е много запазена, не мога да й се нарадвам.

Отговорено

В предната тема написах 'без хвалебствени коментари' преди томболата а не след нея.

Едно ''честито'' към печелившия не може да счупи ничии пръсти и не се приема за 'задръстване' на темата...,но изразява много.