Jump to content
Българският форум за музиканти

Willoy

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Willoy

  1. Искаме направо запис от миксера и да може да поддържа някоИ други програмки
  2. здравейте, колеги разполагаме вече с репетиционна обаче дойде момента когато трябва да вържем комп за да записваме идеите на момента, може ли някой да ме посъветва каква конфигурация ще ми трябва (и някакви програми в това хич ни няма ) Мерси!
  3. Willoy

    търся клавир

    Здравейте отново мой приател започна да свири и си търси синтезатор за в къщи аз имам yamaha psr gx 76 или нещо подобно и би му свършило идеална работа но не мога да намеря нещо интересно ако някои продава не точно този модел просто да е нещо подобно да пише Мерси
  4. Willoy

    Оперен учител

    Здравейте от доста години (8 ако трябва да съм точна) се занимавам с оперно пеене. Имах учителка но тя се пенсионира и сега нямам при кого да отида ходих при Чернева в ОДК, но там труднода се наблегне на оперното пеене. Някои може ли да ми предложи учител от Пловдив!
  5. Доста време търсих начини да се чувам докато пея, но най добре е да се запишеш така можеш да чуеш и наи малките грешки
  6. nightwish simphony i avtorsko trqbva ni spesno molq te kato go vidis cakni mi na 0879369022 SPESNO E! Az ste te nabera ti sqmo cakni dano stane po skoro :)

  7. 1)nickname:Willoy (името на главната героиня в първата книга която написах) може да ме намерите още и като THEDELTA31 Почти навсякаде другаде се пиша така 2)Възраст: когато за 1ви път писах бях само на 14-15 сега съм на 17 и вече доста по деино се занимавам с музика 3)Образование: почти завършено средно 4)Вашият инструмент/и: от 6 годишна свиря на класическо пиано от не отдавна се захванах да ползвам качествата на синтезатора си които се оказа не за боклука (Ямаха пср)2години свиря на ел китара около година съм свирила на флеита около 2години на цигулка, иначе пея и това си ми е страстта пея оперен и джазов стил и двата са добри за жалост е трудно на една репетиция да пееш и от двете за да мина от единия на другия ми се налага тренировка и почивка но това си ми е страстта както вечеказах. 5)Предпочитан музикален стил: рок и метъл 6)Вашият вдъхновител: Виле Вало може би не толкова заради музиката ами заради хъса да се занимава с това от малка имам здравословни проблеми които ми пречат на музиката но също като него и аз се справям 7)Досегашни (не)реализирани проекти: За две години сформирах 3 групи от които никоя не потръгна заради некадърни лапета (никого не обиждам просто попаднах на такива) то беше лигавщина то беше несериозност!!! След което реших че няма да стане и отидох на една репитиция с ivorytwilight на която се стъписах от самата формация и се вкочаних забравих си акордите и реших че искам да си развия проекта мечта и да си свирукам на клавирче у дома. И така преди няколко месеца се сабрахме с приателят ми (бас) и решихме да се захванем аз си получих моето място на еокал и представител на групата хванах от къра няколко сериозни музикантчета и сега се готвим за Rock Only и се надяваме на успех групичката се казва Jaws of Agony и с малко хъс ни тръгна много добре 8)Странични интереси:От време на време пиша 9)В кратце(или с две думи за вас самите):Решителна и Съм овен не се предавам винаги с рогата напред!!! Не знам какво точно да пиша повече освен да се извиня за нещо - когато пиша на компютър принципно пиша много бързо и допускам грешки Такаче се извинявам И такЕ, казахме си здрасти!!Айде сега наздраве :band1: :cheers2:
  8. Имам проблем със записването Уж има пет канала + акомпанимент, следвам инструкциите но отново не ми се получава може ли някой със същият да ми помогне? Плз пишете Лс или на Skype - Another_ode_for_cruelty
  9. Да и аз ще помоля за малко информация за учители в Пловдив Благодаря предварително!
  10. Willoy

    Guitar Brothers - 13

    Честито с всеки миг завиждащите се увеличават приатно свирене и успешно учене
  11. Willoy

    Guitar Brothers - 13

    Накрая успях да вляза,благодаря на всички.Мисля,че вече мога да бъда записана(Ilina)
  12. AМИ ЕФЕКТА Е НА ПРИЯТЕлят ми, целта е просто да разбера как да си включвам педалите - принципно а не точно този!
  13. Здравейте отново, може да е малко нахално, но аз продължавам да се моля за помощ този път въпросът ми е малко по конкретен. значи както вече бях казала синтезатора ми е Yamaha PSR GX76 имам ефект behringer ud100 и имам 2 кабела принципно с китарата има вход (инструмент към педал) и изход (педал към кубе) но Аз нямам кубе и не знам какво да правя съвсем се обърках моля ви обяснете как да го включа!!!
  14. Здравейте!Както казах в само-представянето първо съм страшно щастлива че съм сред толкова много талантливи хора (bow) приятелят ми zeratul_x(китара) страшно много ми говори за този форум и сега най-после успях да се регистрирам и второ свиря на класическо пиано и то от доста време но сега смятаме да правим група и ми трябва синтезатор. всъщност разбира се не само за това наистина много искам да се понауча малко, значи имам Yamaha PSR GX76 и много ама мнооооого моля някой които разбира да ми помогне да се оправя, проблема е там че при доставката са ми изгубили упътването и сега съм като в мъгла нищичко не разбирам, освен как да го включа и много малко друго.Много моля ако има някои навит да обяснява да ми помогне защото желанието ми е на лице но просто ми е много сложно сама при положение че никога не съм се занимавала с подобно нещо ( да не говорим че за педали (ефекти) и про4ие не знам дори къде да ги включа и какъв кабел ми трябва за връзката с компютъра) И така аз много моля и искрено се надявам на някои да му се занимава с мен! Ето и скайпа ми то го пише на профила но все пак ето ilna_ tehova пиша го защото интернета ми е слаб и не винаги мога да влизам във форума докато със скайп е малко по лесно Благодаря предварително!
  15. 1)nickname:Willoy или както навсякаде другаде SnOw WhItE GueEn не тук не стана незнам защо 2)Възраст:на 15години 3)Образование: е за сега още учеща 4)Вашият инструмент/и: Ами от доста години свиря на класическо пиано сега се захванах и със синтезатор 5)Предпочитан музикален стил: рок и метъл но дето се вика не чак харда 6)Вашият вдъхновител:Е странен въпрос честно казано не мога да отговоря 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Проектът на мен и приателят ми е да направим рок банда но 1во аз трябва да се понауча да свиря на синтезатора 8)Странични интереси:МЕДИЦИНАТА Пиша текстове, композирам (по рядко),и изобщо пиша всякаква литература без поеми! 9)В кратце(или с две думи за вас самите):Ами решителна спонтанна Принципно си наумявам някакви неща намирам си помощник и ги постигам за отрицателно време ( на нали знаете с помощ винаги е по лесно) Ина4е музиката (какт осигурно за повечето хора във форума) е най важната част от мен Не знам какво точно да пиша повече освен да се извиня за нещо - когато пиша на компютър принципно пиша много бързо и не мисля какво пиша и понякога допускам грешки нещо което съм забелязала доста одавна за това предварително се извинявам И така от мен здравеите на всички мног осе радвам 4е се регнах най-после при вас и се надявам някои ден да настигна повечето от вас
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.