Jump to content
Българският форум за музиканти

Бих искала да изкажа разочарованието си..


Recommended Posts

Здравейте (отново), днес за първи път потърсих услугите на сайта и форума, и бих казала, че съм леко разочарована от следното:

 

Последните няколко дни се опитвам чрез познати и познати на познати да намеря група, която описах в друга тема. Ударих на камък и то доста сериозно за жалост и реших да търся в нет-а. Бях чувала за този форум, но не бях го посещавала и днес реших да потърся и тук. След доста обстойно ровене и четене на доста повтарящи се теми, открих информация за доста малко групи... Жалко е, че във форум за музиканти няма раздел със ревю-та на групи, а, доколкото разбрах, повечето редовно пишешти си имат групи, за които няма как да научиш повече освен ако не изчетеш поред всички теми...

Както и да е, не искам да се меся, просто очаквах малко поне реклама на групи, за да може ако някой като мен (търсещ група) да си олесни живота отваряйки раздела и прочитайки кратко инфо за всяка група, която му се стори интересна...

 

Хубава вечер ви желая и дано не ми се обиди някои...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо не разбрах нищо :metalist:

Ти кво си и за кво се бориш?

У форума има маса метъли ,а останалите друговерници не се вписват много. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам, това е каталогът на групите, които са част от членовете на форума. Изготвянето на каталог от този тип е сложна работа и ние надали ще можем да се нагърбим с това дело, защото ще отнеме физическо време на повече от един човек, което ще бъде направено на добровилни начала и ние не можем да изискваме това като задача от хората. Тук е форум на българските музиканти, а не рекламна стена на групите. Никой не е спрял някоя група да се опише в този топик или да отвори тема за участията си на родната ни сцена. Ако иде реч за чуждестранна група, мисля, че има достатъчно информация в Интернет. ;) Ако се търси по името на групата и тя е спомената във форума, то това търсене ще доведе до нужния резултат. Ако няма информация за тази група, то значи не е имало интерес към нея. Аз не виждам причина чак за недоволство, при положение, че по същата логика хора могат да мръннат, че са недоволни, че не се говори за любимите дрехи на техните музикални кумири. ;) Ако трябва да съм максимално точен, недоволството би било основателно ако бяхте участвали дейно във форумното развитие, бяхте положили някакво услие за този форум и след това ако е имало перипети пред вас, да кажете, че сте недоволна. Според мен, без да се обиждате, това което е изложено като недоволство е неоснователно и необосновано.

 

Поздрави,

Виктор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има достатъчно сайтове за ревюта и представяния на групи, включително и български.

Това не е целта на този форум.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така или иначе групите, които си търсят членове, си пускат обяви в съответния раздел (където е желателно и да се опишат). Ако не си търсят, и да имат описание в друг раздел - теб какво те топли? :girl_cray2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде аз да издам за какво става въпрос ;-)

Момичето е един от организаторите на програма, която ще се проведе на 18.12.2009 г. във Велико Търново. Програмата е съставена от няколко номера и вече имат една поп-рок група (съответно е предвидено озвучаване по нейните думи). Искат да включат още един музикален номер с времетраене 40 мин., но нямат особено голям бюджет и са се ориентирали към вариант 2 певици+сингбек или кавър група от трима души, които да свирят комерсиална програма (не става въпрос за концерт, а за програма в заведение). Поемат пътни + спане и хонорар. И по този повод тя вероятно се е надявала като влезе във форума на Музикант.орг да намери каталог със състави и да се свърже бързо и лесно с подходящ за случая състав.

 

Не я познавам лично - това разбрах от тел. разговор с нея. Надявам се да не й навредя като разказвам каква е офертата, но предполагам, че за да намери музикантите, които й трябват, е добре по подобен начин да са написани условията.

 

Поздрави!

Тина

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Посъветвай я да го пусне в "търсят се музиканти", щом си говорите по телефона. Защото ако не й се обадиш я влезе във форума, я не.

П.П. Много е трудно да ориентираш човек, който не казва какво иска. :)

Редактирано от yotzzo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тя е пуснала две теми даже. Могат да се прегледат мненията на всеки член от форума. Не, че някой е длъжен, де.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.