Jump to content
Българският форум за музиканти

dorchester

Members
  • Мнения

    213
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dorchester

  1. Пфу, ей сега станах даже да прочета какво пише на моя Роланд, че съм забравила цифрите. Видя ми се нещо познато в името на темата. Значи, имам ТОЧНО Roland E-12. Няма място за педал. Има само изходи Output, Мidi, Headphones и дупката за тока. Елементарен. Аз си го ползвам за някои проби и му бърша праха толкова често, колкото и на пианото.
  2. Тя е пуснала две теми даже. Могат да се прегледат мненията на всеки член от форума. Не, че някой е длъжен, де.
  3. Линкът е към заглавната на Vbox ?!?
  4. Добре дошъл. Имаш ли видео от играта с огъня?
  5. Вярно, че отидохме встрани от темата. Docc, далеч съм от мисълта да влизам в спорове. Исках да си изясня позицията ти и защо мислиш, че има много места за свирене и разбрах. Виждам, че има и хора, които разсъждават като мен. Предлагам да спрем да обсъждаме Варна, защото преливаме от пусто в празно.
  6. Прав си, като изброяваш всички тези места. Но всички те са за разнородни типове групи и личности. Аз май свеждам въпроса до така мразените "кавър банди" с по няколко непопулярни авторски песни... (И тука не визирам Mr. Hard или Rockfire само) Те нито спадат в графата "некадърни", нито блестят на недостижими върхове. Е, този тип групи отскачат до съседен Шумен и правят повече клубни изяви там, отколкото във Варна. Това е факт. Интересно е, че споменаваш афиши. Аз за Jocker's Club разбирам тук от форума от Данчо, другите изброени не ги свързвам с понятието рок-клуб. А това, за което Rockfire писа, са местата, където се свири рок.
  7. Хм, не си прав. Или не те разбирам. По-горе колегата Rockfire "изброи" - какво изброи: заведението, в което се свири рок, при това в делничен ден. Толкова за местата/сцените - 1 брой. Ако не смятаме т.нар. "Усмивка".
  8. Аз пак недоразбрана, ех... Виж, за разстройството беше добър лаф. Имам си вътрешно убеждение, че Евгени се справяше страхотно и САМ, та затуй идеше реч, ама нищо де, здрави да сме.
  9. Много хубава обява! Браво! Предложенията в какъв формат ги желаеш?
  10. Дайте да се върнем на темата. Аз си мисля пък, защо беше необходимо да идва втори клавирист. Той си е един кадърен човек (Кристиян), който може да засвири наистина ВСИЧКО май... Аз си мислех, че и Евгени всичко може, но самият акт да вземат втори човек, гоеори, че не е било баш така...
  11. Добре дошло, чедо. Тъкмо си на годините на синчето ми. Свири и чети и не се ядосвай на дамите и господата, които те критикуват.
  12. Добре дошъл. Да пишеш повече от Златомир , че вашата група има какво да разкаже!
  13. dorchester

    The Vocal People

    http://www.youtube.com/watch?v=mfjXd3nIedE Ето на този линк попаднах, други клипове на тези хора обаче не намирам Много са готини и перфектно сработени. Някой дали ги е чувал?
  14. Момчета, зърнах тема от друг колега продава синт Вермона Нали имаше интерес тук
  15. dorchester

    Photos

    Много ли е самовлюбено, че съм си направила колаж?!?
  16. Харесах фотографията. Фен съм ти!!! Добре дошъл!
  17. dorchester

    Pianoteq 3

    Абе Да - 1 Не - 2 Не мога да преценя - 1 общо гласували - 9 как става тоя номер - аз реших да се информирам и виждам някакви нереални числа?!?
  18. Свирщеите в рок и хеви групи имат най-малко място тук, защо се оплаквате, Емо? Има някои стилове, където клавиристът ИЗСВИРВА всичко с двете си ръце, без да разчита на памети, мидита и др.п. Всички приказки за размяна на ритми на мен са ми непонятни, колега - аз свиря в група с живи хора; моята роля е да бъда само клавирист... Преглеждам раздела чат-пат, няма теми за моя стил музика и за моя начин на свирене. Всичко се свежда до УПОТРЕБАТА на клавишни инструменти! Много жалко - вижте вокалите как си правят раздела!
  19. Отговарям в темата, а не на ЛС, защото още някой може да се "изкуши" да купува... Отговорът е НЕ, няма да го продам. В момента даже не го знам къде е
  20. Дано си в по-хубав свят, човече...
  21. dorchester

    Photos

    Случайно открихме в нета тази снимка, от 24.08.08 в Крапец. Сега се опитваме да се свържем с авторката, непозната за нас, да ни прати още. Предполагам виждате защо ни се иска да имаме още снимки от нейния апарат.
  22. Мдаааа. Имах удоволствието на 16.08 (Варна, Владиславово). Встрани от темата, Ясен е И страхотен певец.
  23. Ето от мен, само към момента не се отваря... http://scenata.com Не ми е ясно какви са критериите за оценка, та затова няма да оценявам.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.