solo5 Публикувано Декември 21, 2005 Публикувано Декември 21, 2005 Гледам има едни акустична китарка Фендер в Технополис на 269лв Има много добра акустика и на външен вид изглежда добре Пробвах една струните и бяха добре сведени към грифа, но малко твърдички ми се сториха ... иначе удобна китарка с добър глас Ако има ли някой от форума, който е закупил такава китарка нека да сподели впечатления Цитирай
musicman Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Къде го видя това ? С метални или найлонови струни? Цитирай
bulby Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Преди да купиш такава китарка бих те посъветвал да се отбиеш до магазин "Фактор" и да пробваш акустичните "Washburn", които имат там Ей този модел го има там за 430лв, което си е супер цена за него, а имаше и същия модел за около 300лв, но без електрониката... Washburn D-10S по принцип е избрана за най-добра акустична китара на цена под 500$ за 2004-та година... Цитирай
synchu Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Преди да купиш такава китарка бих те посъветвал да се отбиеш до магазин "Фактор" и да пробваш акустичните "Washburn", които имат там Ей този модел го има там за 430лв, което си е супер цена за него, а имаше и същия модел за около 300лв, но без електрониката... Washburn D-10S по принцип е избрана за най-добра акустична китара на цена под 500$ за 2004-та година... Много добра идея Подкрепям. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 В динакорда също имаше добри акоустични китари . Имаше едни Пи-Ви-Та , които също не бяха лоши . По 300 левчеета ... Цитирай
musicman Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Ей този модел го има там за 430лв, което си е супер цена за него, а имаше и същия модел за около 300лв, но без електрониката... Сигурен ли си за цените ? Цитирай
bulby Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Поне миналата седмица струваха толкова Имаше един такъв черен и един тигров сънбърст (много красиви и двете !) и ценовата разлика между двете беше около 10лв нейде. Наистина цената е по-ниска от тази в "Musician's Friend", което e доста странно от една страна и още доста приятна изненада от друга Цитирай
musicman Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Още утре ще ида да проверя Днес направих една малка обиколка по музикалните магазини с цел да разгледам Cutaway моделите с активна електроника. Минах през динакорд, Хрси (беше затворено) и малкия ЦУМ. Та в малкия ЦУМ имаше 2 фендера но 490 кинта. Единия с метални а другия с найлонови струни. Имаше и още една много удобна класическа китара но не и запомних марката. Някаква немска. Струва 250 кинта и беше много удобна само дето на 8-мо прагче леко бръздеше. Нищо друго не ми хвана окото. Тези дни ще мина през другите магазини и ще напиша пак. Цитирай
overhate Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Преди да купиш такава китарка бих те посъветвал да се отбиеш до магазин "Фактор" и да пробваш акустичните "Washburn", които имат там Ей този модел го има там за 430лв, което си е супер цена за него, а имаше и същия модел за около 300лв, но без електрониката... Washburn D-10S по принцип е избрана за най-добра акустична китара на цена под 500$ за 2004-та година... Гарме, аз от препатили съм научил - никога не купувай нищо от "Фактор" Цитирай
katmai Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Аз си купих такава, само че не от технополис. Китарата не е лоша но: Толкова е голяма че почна да ме боли рамото като свиря на нея Много е тежка за свирене. С триста зора хващам баре. Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 е щом ги правят значи не е толкова тежка solo5 - ако си в бургас сега иди при емо в динакорд - ще ти намери някоя читава китарка от запасите там Цитирай
bulby Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Гарме, аз от препатили съм научил - никога не купувай нищо от "Фактор" Е аз съм купувал и не съм патил, всеки с късмета си Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Във Фактор съм виждал електро-акустичен Уошбърн за около 600 лв. с вградени пиезо и с микрофон, китайски, досущ като на Нуно. Цитирай
solo5 Отговорено Декември 22, 2005 Автор Отговорено Декември 22, 2005 не бе хора, това си е обикнова китарка с метални струни без електроника вярно е големичка, но има дълбок звук :-)) и все пак е за 269лв :-) а иначе нямам нужда :-)) имам една класическа акустична, една полуакустична с пиезо адаптор и една електрическа, няма да ги правя чолба, ама пуста мания за купуване :-) Цитирай
musicman Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 Току що се връщам от Фактор. Съветвам те да идеш да пробваш и там китарите със същите цени. На мен много ми харесаха. За съжаление нямаха такъв модел, който Енгъра препорча но пробвах един друг (без електроника и не кътауей) и звучеше зашеметително. Пробвай Фендер-а, пробвай Уошбърна и която ти е по-удобна (ще цитирам Сънчу: "твоята китара"), която ти звучи по-добре - вземай. Това са сериозни марки и няма да се прецакаш. Цитирай
Recommended Posts