Arcturus666 Отговорено Март 4, 2012 Отговорено Март 4, 2012 Mayones Regius 6 Gothic Blakkheim 2 Цитирай
~DN Отговорено Май 5, 2012 Отговорено Май 5, 2012 Ся, знам че вадя темата от дъното на морето, но просто не можах да се сдържа, трябва да похваля следната китара: http://www.ultimate-guitar.com/reviews/images/images_list_8_51_36669_3.jpg http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-USA/Buckethead-Signature-Les-Paul.aspx Each Buckethead Signature Les Paul is crafted from a two-piece maple top attached with ultra-strong Franklin Titebond 50 glue to a chambered mahogany body. This wood combination, one of the most legendary pairs in the history of the solid and semi-solid electric guitar, yields a "best of both worlds" tonal splendor. Днеска посвирих малко на това чудовище през Peavey Vypyr и нямам думи. Просто перфектно. Китарата е с 27" залепен за тялото гриф, 22мм. дебелина на първи праг, 24 на 12-ти. Уви, никога не бих могъл да свиря на този звяр. Грифа е широк почти колкото този на класическа китара, едно 5-10 санта по-дълъг от нормален LP, дори тялото като размер е по-голямо от това на един LP standard. Вижте Angus Young колко му е трудно да свири на неговия SG? E, аз съм дори 2 инча по-нисък от него. Освен да съм седнал и с китарата до гърдите вдигната, просто няма шанс. Но гледайки тия параметри, имам доста добра представа каква ще да е перфектната ми китара. 1 Цитирай
ultramega Отговорено Май 5, 2012 Отговорено Май 5, 2012 Веднъж свирих на една такава и оттогава съм влюбен А такава дори не съм виждал наяве , ама необяснимо много ме влече : 2 Цитирай
emosms Отговорено Май 5, 2012 Отговорено Май 5, 2012 (Редактирано) като един истински пинтия, винаги бюджетни решения... http://www.ebay.com/itm/6-String-Hollow-Body-Electric-Guitar-Black-Brand-New-/290666409300 ..ама 100 долара доставка от УСА.. по скоро харли бентън Редактирано Май 5, 2012 от emosms Цитирай
Delta Отговорено Май 5, 2012 Отговорено Май 5, 2012 Моята мечта е следната: Fender Starcaster 1975 Но съм съгласен и на вариант, който се състои от това да отида при лютиер и да го помоля да ми направи подобна китара. Тъкмо бих сменил цвета, както и бих си поиграл с електрониката. Но като цяло тази китара ме побърква! Цитирай
spineless Отговорено Май 5, 2012 Отговорено Май 5, 2012 (Редактирано) http://www.truthinshredding.com/2010/04/news-mayones-regius-pro-6-now-at-custom.html?m=0 Обаче с Schaller Hannes Bridge и BareKnuckle Aftermath По възможност и един седмак, като на Acle Kahney: (пари ми дайте, аз ще се оправя) Редактирано Май 5, 2012 от spineless 1 Цитирай
Thrashed Отговорено Май 5, 2012 Отговорено Май 5, 2012 (Редактирано) ^Красота ! Редактирано Май 7, 2012 от MDFk 1 Цитирай
dickens Отговорено Май 6, 2012 Отговорено Май 6, 2012 Вече съм си я купил, но сериозно обмислям възможностите за една от тези: Цитирай
TONY Отговорено Май 6, 2012 Отговорено Май 6, 2012 ^ Такава на моите години, е малко вероятно да си взема. Поне от 10-20 бранда или производителя бих си взел, както и различни типове, но това не е интересно. По принцип, повече се паля, като пробвам някоя китара на приятел и ми хареса. Така напр. наскоро пробвах едни Shur's & PRS's китари. Вчера пък, отново( за втори път) пробвах Music man JP. Да, по принцип бих си купил. Ако трябва да реша коя конктретно да взема, уравнението става сложно, защото има много заслужаващи си, зависи от мом. фин.със., моментните нужди и моментният стейт ъф майнд. Да кажем, че първо бих помислил за КОА Сър или КОА ММ Дж.Пи. Ако не стига кеша(или пък от бартер), обикновен Music man JP ( VH, SM). Ето какво бих кеширал. Знам, че Калмар ще каже, че не трябва да се мисли коя от двете, но пък на мен обикновеното ММ Джи Пи екстра ми пасна, така че една от горните две би ме зарадвала доста. 1 Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Май 7, 2012 Отговорено Май 7, 2012 Споделям желанията на TONY за Music Man-a, като една от най-желаните китари от мен. JPX-6, така са ми останали очите по нея! Най-хубавите неща ставали най-бавно , за това за сега по-скромно съм се насочил към Godin Redline-3.. Поздрави 1 Цитирай
Kalmar Отговорено Май 8, 2012 Отговорено Май 8, 2012 ТONY, нищо няма да кажа! ))) Всеки си има собствени предпочитания, а и много зависи като пробваш даден инструмент дали ще ти пасне. Не само като звук, а и от ергономична и естетическа гледна точка. Ако Musicman JP те влече повече и ти пасва, то това е твоят инструмент. Не ти давам акъл, просто аз така мисля. Цитирай
Blackout97 Отговорено Май 12, 2012 Отговорено Май 12, 2012 (Редактирано) Gibson Flying V Редактирано Май 12, 2012 от Blackout97 Цитирай
Recommended Posts