Zari Публикувано Октомври 25, 2009 Публикувано Октомври 25, 2009 1)nickname: Zari - Казвам се Зарин и за туй така се писах,понеже накрадко ми викат Зари или Зарка 2)Възраст: 15 годишна 3)Образование: Основно 4)Вашият инструмент/и: Електрическа и акустична китара 5)Предпочитан музикален стил: Блек Метъл,Класически Рок,Дет метъл 6)Вашият вдъхновител: Алекси Лайо,Джин Симънс 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Нямам 8)Странични интереси: Биричка,сбирки,хекче,бокс,футбол,музичка 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Ами казвам се Зарин,накрадко Зари,на 15 от Видин,но живея в София Мразя даскалото,много кофти е слушам жица,разбира се харесвам адски много Крейдъл ъф Филт Амм друго... има рок бандичка от 4 годинки,а на китара свиря от 8 години и половина, фактически от 1-ви клас Ааа имам 33 акустични и 32 електрически китари... ами друго не се сещам Цитирай
IgniteAll Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Хубава цифра Ще може ли снимка на цялото това струнно стълпотворение В този форум има двама, които съм признал като притежатели на толкова много инструменти накуп и това са Краси(temerut) и Док и съм леко Тома Неверни котато видя такива цифри Добре си ни дошла, инак Цитирай
Zari Отговорено Октомври 25, 2009 Автор Отговорено Октомври 25, 2009 Ами нямам снмки на всичките ми китарки тъй,че ето ти част от тях Mоя си любимец: И мечтата миии ... : Цитирай
Zari Отговорено Октомври 25, 2009 Автор Отговорено Октомври 25, 2009 BC Rich-a,но не се вижда хубаво Цитирай
IgniteAll Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Концетрирайте се върху китарите и пишете на кирилица, моля Прокурорската възраст на Зари също трябва да води до много удивителни Чакаме записи на свирня Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 (Редактирано) Добре дошла и от мен и приятно прекарване тук Дано скоро се сдобиеш с мечтаната ти китара, макар че в колекцията си вече имаш доста по добри от нея ( според мен де, аз какво разбирам ). Видях ( въпреки ниската резолюция ) два американски Стратокастера, един американски Телекастер, един Гибсън ЛП Къстъм, едно СГ, Гибсън ЕС 335 (много добра), Том Андерсън, Тейлър, 12 струнен Гилд, Мартин и тн.. Много впечатляваща колекция, да си свириш със здраве. Но явно масовата снимка включва по ранни образци, когато все още си била предимно винтидж ориентирана, а напоследък си посменила вкуса и си се насочила към по бюджетни метълските китари. Хубавото на този вариант е , че можеш да продадеш, примерно 2, 3 Гибсъна и да си вземеш тази която искаш и още 10тина подобни. Успех и като се снабдиш, непременно постни снимки, за да се порадваме и ние. Много успехи със свиренетои още повече китари Редактирано Октомври 25, 2009 от kolio_k Цитирай
Fenix Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Иихаааа... много ве! Ти колекционираш ли ги всъщност? Аз 3 имам от които една не ползвам, другите пак не са винаги чисти без прах, тюннати и приготвени... А казват, че било криза Цитирай
Icarus Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Добре дошла тук Няма се стряскащ, повечето сме коч кампъни тука. Чакаме записи да слушаме Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Тука мирише на татко (бивш/настоящ) рокаджия! Евала че си поела по неговия път! Цитирай
MiroLambov Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 ^ И аз за това си помислих. Иначе добре дошла, пожелавам ти приятни мигове тук. Иииии да, може да метнеш някое записче Цитирай
gpav Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 (Редактирано) Брей ,че и от футбол се интересува. Единственото нещо ,което може да развали доброто впечатление е да кажеш ,че си от Манчестър Юнаитед . Дано да не е така . Евала за колекцията китари !!! Приятно прекарване !!! Едит : Абе колеги ,само аз ли забелязвам балкона . Редактирано Октомври 25, 2009 от gpav Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Добре дошла и от мен и приятно прекарване тук Дано скоро се сдобиеш с мечтаната ти китара, макар че в колекцията си вече имаш доста по добри от нея ( според мен де, аз какво разбирам ). Видях ( въпреки ниската резолюция ) два американски Стратокастера, един американски Телекастер, един Гибсън ЛП Къстъм, едно СГ, Гибсън ЕС 335 (много добра), Том Андерсън, Тейлър, 12 струнен Гилд, Мартин и тн.. Много впечатляваща колекция, да си свириш със здраве. Но явно масовата снимка включва по ранни образци, когато все още си била предимно винтидж ориентирана, а напоследък си посменила вкуса и си се насочила към по бюджетни метълските китари. Хубавото на този вариант е , че можеш да продадеш, примерно 2, 3 Гибсъна и да си вземеш тази която искаш и още 10тина подобни. Успех и като се снабдиш, непременно постни снимки, за да се порадваме и ние. Много успехи със свиренетои още повече китари Тъкмо щях да и предложа предложа някоя метълийка метла бартер за онова червеното най у десно..трай бе Цитирай
Recommended Posts