synchu Отговорено Юли 13, 2010 Автор Отговорено Юли 13, 2010 Една актуализация бърза, че отдавна не сме актуализирали. Скоро излезе 11.1 пач на версия 11 (която сама по себе си е много добра) http://www.samplitude.com/en/ Цитирай
Sandro Отговорено Октомври 20, 2010 Отговорено Октомври 20, 2010 Колеги гледам вече Самплитуда е на версия 11. Едно време я ползвах интересно ми е сега до къде е стигнала . Какво стана с торент тракера туинс ? .. има ли някаква алтернатива.. ? Цитирай
patzo Отговорено Октомври 22, 2010 Отговорено Октомври 22, 2010 Ами 11-ката я има кракната само обикновенната версия - не Pro версията. Къде ??? - тука такива линкове не се пускат. Инъче аз си купих Magix Samplitude 10 Pro - напълно оригинална в кутия само за 37 лири. Цитирай
synchu Отговорено Октомври 23, 2010 Автор Отговорено Октомври 23, 2010 Без обсъждания на торенти и кракове моля, за да не се налагат разчиствания, почивки и тем подобни натоварващи физиката и психиката дейности Благодаря. Цитирай
presly Отговорено Октомври 9, 2011 Отговорено Октомври 9, 2011 Излезе новата версия ProX и ProX Suite - можете да си ги свалите като напълно пълноценен 30-дневен траял от официалния сайт. Аз го направих и чак ще се осера от кеф - най-вече заради 64 битовата версия! Като цяло ми се струва още по-стабилна. А и спектралното редактиране директно на трак.... страхотно! Тия Маджикс пак изтрепаха де що риба имаше. А и защитата им вече е сериал или донгъл - по избор..... Май ще има много нови юзъри Цитирай
nota Отговорено Октомври 9, 2011 Отговорено Октомври 9, 2011 Пресли да разбирам ли че е по добър от Кюбейс 5 или ? Цитирай
presly Отговорено Октомври 10, 2011 Отговорено Октомври 10, 2011 Ами, да речем, че аз съм върл противник на holy wars - не бих се наел да определям кой софт е по-добър или по-лош. В крайна сметка това е само инструмент, с който си вършим работата - а и в наши дни (почти) всички DAW са доста еднакви, та е въпрос по-скоро на предпочитания и, на-вече, навик. Лично аз съм си свикнал със Семплитюд и мога да работя най-бързо с нея, което не означава, че не ми се е налагало да работя и със ПроТулс, Сонар, Кюбеиз и Рийпър. Просто в Семплата има някои нещица, които ми правят живота по-лек - но това съм си аз, и не е задължително да важи за всички хора. А и МИДИ-тата до ден днешен ми е по-лесно да си ги правя в Сонара, но май новия МИДИ редактор (в Семплата) си заслужава да се разгледа. За мен предимствата са най-вече възможността директно да си опечеш диск от мултитрака, невероятните плъг-ини от АМ серията, обектно-ориентираното редактиране - има и още, но тези са ми приоритетни предимства. Но има едно условие - за да почне да ти харесва, Семплитюда изисква малко повече усилия в началото да го разбере човек - не винаги нещата са "интуитивни" (то и няма как да са - при толкова функции и опции...) Та в този ред на мисли - изтеглете, разгледайте, а ако не ви хареса, винаги има прекрасната команда - "деинсталирай" Успех! 2 Цитирай
VSTi Отговорено Октомври 10, 2011 Отговорено Октомври 10, 2011 Много приятна изненада от Маджикс....явно са решили да отвърнат на "удара" с отварянето на Протулс. При всички положения си остава любимата ми програма. Вече я разцъквам, и съм много доволен.... Поздрави! Цитирай
nota Отговорено Октомври 10, 2011 Отговорено Октомври 10, 2011 @presly Ясно имаш право да не кажа че според мене си прав ... Цитирай
alexnous Отговорено Октомври 19, 2011 Отговорено Октомври 19, 2011 ...вчера инсталирах Pro X - DEMO......`чух как звучи restoration suite и ченето ми провисна до земята.... 1 Цитирай
synchu Отговорено Октомври 19, 2011 Автор Отговорено Октомври 19, 2011 E той AMMunition-a e от предходната версия още (или две бяха, забравих вече ). Един от най-великите плъгини създавани някога. Оф, сега мисля как да направя ъпгрейд. Имаше някакво лабаво обещание от Маджикс да включат Analog Suite-a в Pro X версията за настоящите Про потребители, ако ъпгрейднат до края на Декември, че от Про Х Suite нищо друго не ми трябва (още по-малко 70 Гигабайта семпли).... Цитирай
Steppenwolf Отговорено Октомври 19, 2011 Отговорено Октомври 19, 2011 Едва ли бих сменил Cubase-а, но може да пробвам новата версия. Кажете какво е новото около MIDI редактора? Цитирай
synchu Отговорено Октомври 20, 2011 Автор Отговорено Октомври 20, 2011 Аз специално нямам идея, защото ми трябват твърде базови неща. Но по принцип силата на Самплитюд/Секвоя не е там Цитирай
VSTi Отговорено Октомври 20, 2011 Отговорено Октомври 20, 2011 (Редактирано) ще се съглася по повод миди секцията на Самплитуда.... естествено, има огромни промени, нотен редактор и ред интегрирани виртуални инструменти - даже ако говорим за АлИнУан решение има повече неща от Кубейса.....Ама в кубейса миди нещата са по-интуитивни и стабилни. Силата на САмплитуда е в комплексните решения, и естествено звука...... за мен решението е миди аранжименти в Кюбейс, екпорт на аудиотракове, и естествено после в Самплитуд за аудиорекординг, едит и микс. По избор имаме и Протулс опция... Редактирано Октомври 20, 2011 от VSTi Цитирай
Recommended Posts