patzo Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 В www.musiciansfriend.com девятката е 400 долара цък дали не е някаква орязана версия Цитирай
niki123bg Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 Просто е старата версия, но е по-малко на далавера от въпросният търг, защото ъпгрейда от 9 Pro до 10 Pro е 256 EUR - т.е. малко над $400 и като го добавим към цената от $400 за 9 Pro в musiciansfriend стават общо $800. Цитирай
LOE Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 Ники, той Bob Katz и рийпър да му дадеш резултата ще е същия, това не е особено показалтено Аз си казах че не съм запознат с новите версии, просто когато позлвах 7-цата и после минах на кубейс сх2 не съм и помислял да се връщам обратно, все пак това е лично мнение и не е задължително да е еталон А за фийчърите... на мен и тия които са в момента са ми много, като си сложих сонар 7 да го разгледам ме заболя главата от фийчъри Цитирай
niki123bg Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 И ти не си ме разбрал - цитирайки няколко имена, имах в предвид, че продуктът е на високо ниво след като привлича толкова сериозни професионалисти. Това в никакъв случай не поставя Samplitude/Sequoia над или под други продукти. Просто изказването ти беше много грубо и създаде лошо впечатление за продукта. Samplitude е малко странно животно от към workflow и е доста близко до начина на работа в ProTools, докато за хора занимавали се с Cubase в началото е малко тегаво (съдя по себе си). В началото като пробвах демото на v9 бях много разочарован, защото почти нищо не ми беше ясно как се прави и ми се струваше направо невъзможно да го ползвам. После като го понаучих като концепция, потребителски интерфес, шорткъти и т.н. много се изкефих и не бих минал обратно към Cubase. Има демо версия на V10 (орязана разбира се - т.е. няма импулс респонс файлове и т.н.) и който е решил да си купува е препоръчително да я пробва: http://www.samplitude.com/dltrials/Samplit..._pro_demo_E.exe Цитирай
presly Отговорено Октомври 10, 2009 Отговорено Октомври 10, 2009 Най-после се появи в "народен" вариант!!!! Просто ми е кеф, та споделям радостта си! Цитирай
Steppenwolf Отговорено Октомври 10, 2009 Отговорено Октомври 10, 2009 Бях пробвал преди време по-стари версии Samplitude. Има ли score editor, т.е. нотация? Цитирай
presly Отговорено Октомври 10, 2009 Отговорено Октомври 10, 2009 (Редактирано) да, и то не лош - поне изглежда по-добре от Сонарския. И има повече настройки. Редактирано Октомври 10, 2009 от presly Цитирай
audiofreak Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 presly, Pro версията ли или?! Ако ми подскажеш на лично в кой брой на "Държавен вестник" е излязла, ще съм ти благодарен. Цитирай
presly Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 е, чак пък Про версията - само нормалната, че не ползва тапа. А иначе - по-добре драсни едно л.с. Цитирай
sardaesox Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 Яаа,vandal amp има ли го вътре работещ???Откога искам да го остържа... Цитирай
presly Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 вандала е само в про-то... за съжаление Цитирай
sardaesox Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 Е,отдавна подозирах че няма пълно щастие.Ще си карам с ТН... Цитирай
audiofreak Отговорено Октомври 16, 2009 Отговорено Октомври 16, 2009 Ако се абстрахираме от факта, че Sony Acid като интерфейс наподобява Reaper на 100%, като начин на работа нямат много общо. Обаче все повече се убеждавам, че Samplitude и Reaper имат много общи неща, макар и да не изглеждат по един и същ начин. Дори мисля, че в Reaper има опция за импорт на някави Samplitude-ски файлове... но говоря по памет. Цитирай
synchu Отговорено Октомври 16, 2009 Автор Отговорено Октомври 16, 2009 Pro версията е страхотна и засега работи много добре дор отлично. Още не съм имал възможност да изпробвам новите синт-ове обаче :-) Magix имам чуството, че нарочно махнаха донгъла от Стандартната версия ... Цитирай
audiofreak Отговорено Октомври 16, 2009 Отговорено Октомври 16, 2009 Прочетох за някакъв проблем, когато записваш няколко тейка, записваш, записваш и накрая като дадеш опция да запази тейковете, като изтрие последния, всичките се изтривали. Предполагам може би има нещо общо с настройката да прави или не отделни файлове за всеки тейк... още не съм пробвал да видя дали и при моята версия ще се държи така. Цитирай
Recommended Posts