Delyan Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Само цвета на адапторите е малко ... Иначе мноо яко!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 8, 2004 Автор Отговорено Декември 8, 2004 Само цвета на адапторите е малко ...Иначе мноо яко!!! Извадих вкус Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Китарата е страхотна. И превключвателят на адаптрите е на интересно място. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 8, 2004 Автор Отговорено Декември 8, 2004 Китарата е страхотна. И превключвателят на адаптрите е на интересно място. еми засщото ръчката все ми е в ръцете та си мислех че ще е по удобно а и вече има китари къдет окопчето е там Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Да Washburn-а на Nuno Bettencourt отдавна му е там. Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Батя ти Зак Уайлд ша ти дърпа ушите май... Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 8, 2004 Автор Отговорено Декември 8, 2004 Батя ти Зак Уайлд ша ти дърпа ушите май... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Конфигурацията на адаптерите напомня на китарката на Van Halen - Wolfgang Special! А тази е интересна, стилен дизайн! Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Само аз ли не се кефя на това ужасяващо зелено ...и кръгчета?!? Цитирай
synchu Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Не си само ти... Налбантув, тва е ужасТно ма мен... Гледал си го през зелена бутилка нали? хехехеххехе Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Хахах ултра яко си е за прог китарист ебаси Някво такова.... като Billy Sheen li tam както се пише името му дето има лампички в прагчетата хахахах и то синички Цитирай
synchu Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Хахах ултра яко си е за прог китарист ебаси :killyou: Щурм, полудяваш...бива ли така на таз крехка възраст ... Цитирай
Recommended Posts