Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Споделям радостта ти, Lorimar  :cheers2: :thumbs_up:

Ползвай новия KORG Pa2X Pro дълги години със здраве, радост и удоволствие!

• Отговори 830
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Споделям радостта ти, Lorimar  :cheers2::thumbs_up:

Ползвай новия KORG Pa2X Pro дълги години със здраве, радост и удоволствие!

Здравей, предполагам, че си взел PA3x 76 клавиша както виждам пожелавам и на теб да го ползуваш със здраве, радост и удоволствие!  :cheers2:  :thumbs_up:  ;)  :)  

• 4 weeks later...
Отговорено

Предлагам бартер корг па 800 със разширен 256 мб.рам за па 4 х/нов/ и разбира се доплащам на момента кеш.Офертата ми е повече към някого от някоя  музикална фирма.Заинтересовани хора да ме търсят на  лични. :thumbup:

Отговорено

За първи път чувам някой да казва, че клавиатурата на 1х, 2х и 3х е перфектна...

Сравнена с повечето аранжори (особено PSR на Yamaha ), си е нaправо перфектна. Пипал съм Ра2 и Ра3, притежавам Ра900 и напълно се застъпвам за думите си, както и за тези на колегата Lorimar. Semi-weighted keys си оказва влияние, достатъчно за да премахне паразитната лекост на клавиатурата

Предлагам бартер корг па 800 със разширен 256 мб.рам за па 4 х/нов/ и разбира се доплащам на момента кеш.Офертата ми е повече към някого от някоя  музикална фирма.Заинтересовани хора да ме търсят на  лични. :thumbup:

Асане, к'во стана, видя се в кинти в Англията и се почна? :D

Надявам се да разбереш шегата ми. :D

Отговорено

...си е нaправо перфектна.  Напълно се застъпвам за думите си, както и за тези на колегата Lorimar/Николай/. Semi-weighted keys си оказва влияние...  :thumbs_up:  :thumbs_up:  :thumbup:  :bravo:  :cheers2:

Отговорено

Колеги искам да попитам дали има ADVANCED EDIT/само за SOUND MODE/ на ПА2х Про напечатана като USER'S MANUAL която имам?   :)

Отговорено

KORG Pa2X Pro Advanced Edit Manual

Advanced Edit, като напечатана книжка, не съпровожда нито един от аранжорите  Pa800/2X Pro/3X 

Сваляш, четеш и прилагаш наученото. ;)

Още вчера съм я свалил на PDF, но просто исках да попитам!  :)  :Piano:  :cheers2:  ;)

• 2 weeks later...
Отговорено

Момчета съпругът ми ще си купува па900 от едно момче юсеин(юлиян) от свиленград.Някой познава ли го него или клавира дали може да се разчита че всичко ще е ок с него като го получим.Благодаря ви предварително за отговорите.

Отговорено (Редактирано)

Момчета съпругът ми ще си купува па900 от едно момче юсеин(юлиян) от свиленград.Някой познава ли го него или клавира дали може да се разчита че всичко ще е ок с него като го получим.Благодаря ви предварително за отговорите.   

Пратил съм на лично линк дали е същия който ще купувате!   :)

Редактирано от Lorimar
  • 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

natalka, дано не е късно, но и без да познавам добре въпросния инструмент, те насочвам към възможността за тези пари да вземете Pa2X Pro!

Каквото и да изберете, избягвайте трошките и търсете "гледан" клавир, с безупречен вид. 

Редактирано от Goshev
Отговорено

natalka, дано не е късно, но и без да познавам добре въпросния инструмент, те насочвам към възможността за тези пари да вземете Pa2X Pro!

Каквото и да изберете, избягвайте трошките и търсете "гледан" клавир, с безупречен вид. 

Предполагам, че вече са го взели!  :yes:  :)

• 3 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Здравейте на всички във форума. С уточнението че съм китарист (никой не е съвършен)

има следното питане, касаещо Korg PA50SD.

Свирим във формат клавир и китара доста разнообразна музика и клавириста доста се труди докато нагласи за следващата песен стилове и инструменти (за дясната ръка). Ползва и вградени стилове и записани отвън такива.

Въпросът ми е възможно ли е на този инструмент с подходящ редактор или ръчно да се подреждат необходимите стилове според реда на песните. Също дали е възможно като си избрал необходимя стил към него да се окаже привързан и инструмента за дясната ръка.

Моля да ме извините ако бъркам терминологията. Прехвърлял съм ръководството на аранжора но още не мога да се ориентирам в термините. Материята е нова и за клавириста - има отскоро инструмента а и дълги години не сме свирили, т.е. прескочили сме новите технологии.

Поздрави !

Редактирано от Mar4enko