Goshev Отговорено Февруари 15, 2016 Отговорено Февруари 15, 2016 Споделям радостта ти, Lorimar Ползвай новия KORG Pa2X Pro дълги години със здраве, радост и удоволствие! Цитирай
Lorimar Отговорено Февруари 15, 2016 Отговорено Февруари 15, 2016 Споделям радостта ти, Lorimar Ползвай новия KORG Pa2X Pro дълги години със здраве, радост и удоволствие! Здравей, предполагам, че си взел PA3x 76 клавиша както виждам пожелавам и на теб да го ползуваш със здраве, радост и удоволствие! Цитирай
asan79onbashi Отговорено Март 11, 2016 Отговорено Март 11, 2016 Предлагам бартер корг па 800 със разширен 256 мб.рам за па 4 х/нов/ и разбира се доплащам на момента кеш.Офертата ми е повече към някого от някоя музикална фирма.Заинтересовани хора да ме търсят на лични. Цитирай
Мартин87 Отговорено Март 12, 2016 Отговорено Март 12, 2016 За първи път чувам някой да казва, че клавиатурата на 1х, 2х и 3х е перфектна... Сравнена с повечето аранжори (особено PSR на Yamaha ), си е нaправо перфектна. Пипал съм Ра2 и Ра3, притежавам Ра900 и напълно се застъпвам за думите си, както и за тези на колегата Lorimar. Semi-weighted keys си оказва влияние, достатъчно за да премахне паразитната лекост на клавиатурата Предлагам бартер корг па 800 със разширен 256 мб.рам за па 4 х/нов/ и разбира се доплащам на момента кеш.Офертата ми е повече към някого от някоя музикална фирма.Заинтересовани хора да ме търсят на лични. Асане, к'во стана, видя се в кинти в Англията и се почна? Надявам се да разбереш шегата ми. Цитирай
Lorimar Отговорено Март 13, 2016 Отговорено Март 13, 2016 ...си е нaправо перфектна. Напълно се застъпвам за думите си, както и за тези на колегата Lorimar/Николай/. Semi-weighted keys си оказва влияние... Цитирай
YordanStefanov Отговорено Март 14, 2016 Отговорено Март 14, 2016 Асане, от летището през Икономов и от там продължаваш надолу... Цитирай
Lorimar Отговорено Март 15, 2016 Отговорено Март 15, 2016 Колеги искам да попитам дали има ADVANCED EDIT/само за SOUND MODE/ на ПА2х Про напечатана като USER'S MANUAL която имам? Цитирай
Goshev Отговорено Март 16, 2016 Отговорено Март 16, 2016 KORG Pa2X Pro Advanced Edit Manual Advanced Edit, като напечатана книжка, не съпровожда нито един от аранжорите Pa800/2X Pro/3X Сваляш, четеш и прилагаш наученото. Цитирай
Lorimar Отговорено Март 16, 2016 Отговорено Март 16, 2016 KORG Pa2X Pro Advanced Edit Manual Advanced Edit, като напечатана книжка, не съпровожда нито един от аранжорите Pa800/2X Pro/3X Сваляш, четеш и прилагаш наученото. Още вчера съм я свалил на PDF, но просто исках да попитам! Цитирай
natalka Отговорено Март 28, 2016 Отговорено Март 28, 2016 Момчета съпругът ми ще си купува па900 от едно момче юсеин(юлиян) от свиленград.Някой познава ли го него или клавира дали може да се разчита че всичко ще е ок с него като го получим.Благодаря ви предварително за отговорите. Цитирай
Lorimar Отговорено Март 29, 2016 Отговорено Март 29, 2016 (Редактирано) Момчета съпругът ми ще си купува па900 от едно момче юсеин(юлиян) от свиленград.Някой познава ли го него или клавира дали може да се разчита че всичко ще е ок с него като го получим.Благодаря ви предварително за отговорите. Пратил съм на лично линк дали е същия който ще купувате! Редактирано Март 29, 2016 от Lorimar Цитирай
Goshev Отговорено Април 6, 2016 Отговорено Април 6, 2016 (Редактирано) natalka, дано не е късно, но и без да познавам добре въпросния инструмент, те насочвам към възможността за тези пари да вземете Pa2X Pro! Каквото и да изберете, избягвайте трошките и търсете "гледан" клавир, с безупречен вид. Редактирано Април 6, 2016 от Goshev 1 Цитирай
Lorimar Отговорено Април 7, 2016 Отговорено Април 7, 2016 natalka, дано не е късно, но и без да познавам добре въпросния инструмент, те насочвам към възможността за тези пари да вземете Pa2X Pro! Каквото и да изберете, избягвайте трошките и търсете "гледан" клавир, с безупречен вид. Предполагам, че вече са го взели! Цитирай
Mar4enko Отговорено Април 27, 2016 Отговорено Април 27, 2016 (Редактирано) Здравейте на всички във форума. С уточнението че съм китарист (никой не е съвършен) има следното питане, касаещо Korg PA50SD. Свирим във формат клавир и китара доста разнообразна музика и клавириста доста се труди докато нагласи за следващата песен стилове и инструменти (за дясната ръка). Ползва и вградени стилове и записани отвън такива. Въпросът ми е възможно ли е на този инструмент с подходящ редактор или ръчно да се подреждат необходимите стилове според реда на песните. Също дали е възможно като си избрал необходимя стил към него да се окаже привързан и инструмента за дясната ръка. Моля да ме извините ако бъркам терминологията. Прехвърлял съм ръководството на аранжора но още не мога да се ориентирам в термините. Материята е нова и за клавириста - има отскоро инструмента а и дълги години не сме свирили, т.е. прескочили сме новите технологии. Поздрави ! Редактирано Април 27, 2016 от Mar4enko Цитирай
djtuto Отговорено Април 27, 2016 Отговорено Април 27, 2016 Колеги дали има начин да се увеличи рам паметта на PA 900? Благодаря! Цитирай
Recommended Posts