tony78 Отговорено Януари 21, 2013 Отговорено Януари 21, 2013 Като зареждаш саунда от сета трябва да ти вкара и самият семпъл. Цитирай
v.vanko15 Отговорено Януари 28, 2013 Отговорено Януари 28, 2013 здр , скоро си купих korg pa500 някой може ли да ми помогне да каже как да си вкарам миди или бленди също така не мога да направя връзка между клавира и лаптопа , миди-кабела за какво служи ште се радвам някой да ми помогне .Ап уча в музикално училище,но никой не можа да ми помогне благодаря предварително Цитирай
aleks_stz800 Отговорено Януари 31, 2013 Отговорено Януари 31, 2013 здр на всички колеги преди имах па500 сега сам с па800 но имам един проблем можели някои да ми помогне??!?!?! значи ето го и проблемат ми преди когато бях с па500 когато от един сет в друг местех някои перфоманс и някои соунд си тръгваха най нормално но с па800 изглежда нещата са малко по различни когато взема соунд от друг сет нетръгва когато заредя целият сет тогава тръгва но въпросат мие как да направя така че да тръгва соунда когато го взема от дръг сет малко сам зле с тези семплинг звуци някои ако ми помогне ще му бъда много благодарен ! мерси предварително !!! Цитирай
shibeki Отговорено Февруари 3, 2013 Отговорено Февруари 3, 2013 привет,получих проблем на korg pa 80 ,не мога да влезна в плеърите,копчето song play не реагира иначе си щраква,през song се влиза в плеърите работят и диска си работи.Ако някой знае как да отстраня този проблем ,ще му бъда много благодарен или ще трябва на ремонт да се носи Цитирай
deiv78 Отговорено Февруари 3, 2013 Отговорено Февруари 3, 2013 Някой може ли да каже нещо повече за Корг ПА 600? Разбрах че могат да бъдат инсталирани сетове на него от па800,па1х про и па2х про без никакъв проблем.Моля ако някой знае нещо повече , да помогне . Цитирай
kalinpetkov Отговорено Февруари 8, 2013 Отговорено Февруари 8, 2013 привет,получих проблем на korg pa 80 ,не мога да влезна в плеърите,копчето song play не реагира иначе си щраква,през song се влиза в плеърите работят и диска си работи.Ако някой знае как да отстраня този проблем ,ще му бъда много благодарен или ще трябва на ремонт да се носи Амиии...смени бутона Цитирай
shibeki Отговорено Февруари 10, 2013 Отговорено Февруари 10, 2013 според мене ако беше от копчето щеше да прекъсва и преди,а изведнъж да спре,малко съмнително,просто бях в режим песен на дисплея,не излезнах от плеъра ,просто изключих синтезатора и после край не можеше да се влезне при плеърите Цитирай
bradwar Отговорено Февруари 11, 2013 Отговорено Февруари 11, 2013 Здравейте всички,имам корг па 80 отскоро и искам да попитам как да запиша сетовете от дискетите на хард диска, също има ли накакав начин за директно качване от pc. Цитирай
sezgin Отговорено Февруари 19, 2013 Отговорено Февруари 19, 2013 (Редактирано) здраваейте момчета значи искам да разменям информация за па 50 skype: sezgin_8 Редактирано Февруари 19, 2013 от sezgin Цитирай
richi Отговорено Април 14, 2013 Отговорено Април 14, 2013 Възможно ли е този форум да бъде малко по-подреден? Как да задам тема свързана единствено с PA600? Уж има правила написани в началото, а всеки писъл където намери за добре. Цитирай
CyberGene Отговорено Април 15, 2013 Автор Отговорено Април 15, 2013 Ами то аз трия, трия... не става, само чукчи само в тоя форум, почти съм се отказал Ако имаш някаква добра идея съм напълно отворен за подобряване на клавирния раздел и изобщо приемам всякакви предложения Цитирай
richi Отговорено Април 16, 2013 Отговорено Април 16, 2013 http://www.korgforums.com/forum/phpbb2/ Не е ли възможно от този форум да се вземе идея? Нека главния раздел да е Korg Pa серия, а вътре да са наредени по модели само от Pа. То е ясно че ще има заблудени но ще са по-малко. В този си вид ясно че не се получава нека пробваме. Цитирай
richi Отговорено Май 16, 2013 Отговорено Май 16, 2013 От месец имам корг па600..до тук добре и вече имам проблеми...в режим на секвензер при редакция на миди или по-точно промяна на инструмент копчето EXIT спира да действа и няма връщане на началния екран докато не го изключа от мрежата. Редактирам с фабричните инструменти....Файла не е голям...Това забиване става в произволен момент....Друг проблем при закачане на флашка /досега се случва на два пъти/ неиска да я прочете. Просто неотчита че има закачена флашка....Оправя се с рестарт на клавира.... Цитирай
filizka Отговорено Май 17, 2013 Отговорено Май 17, 2013 Здравейте имам корг па55,знаете ли от кох модел па мога да кача стилове и ритми.Па 50-80 от тези по старичките модели дали ще паснат.Аз имам доста ритми,а оригиналните са 116 на брой всякакви,най-различни.Само мидита мога ли да пусна и да свиря така,че днеска си купих дискета и имам доста мидита под ръка отговарящи за този модел,даже имам всякакви ритми,стилове и т.н за всички модели ПА. Цитирай
Lorimar Отговорено Май 26, 2013 Отговорено Май 26, 2013 Е новите модели би трябвало да са изпипани ама ето че правят проблеми! Говоря за ПА 600 щом и флашка не иска да чете........ Цитирай
Recommended Posts