Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Драснах едно семпълче с акустичния симулатор,на мен ми се струва че добре симулира,добре е обаче хората с опит в акустичните китари да кажат къде куца.Всичко е правено с ТН1,после го минах през озона/стандартна бленда/.

АКУСТИК&ДРАЙВ

Отговорено

Откровенно казано, на мен ми звучи доста тънко и неприятно симулатора, още веднъж подчертавам откровенно казано :thumbs_up:

Действай с истинска :-)

Отговорено

Според мен върши работа за живо свирене ако нямаш акустична китара. Ама много са ти високите. И малко "тяло" липсва. Естествено най-добре с истинска но заместителите са полезни в доста случаи.

Отговорено

ОткровеНо казано,малко се излигавих като я изсвирих само на бриджа.Просто тогава ми звучеше добра,ама...Не съм запознат с правилата на симулиране на акустична китара с ел. такава.По-нататък ще пробвам с други варианти ,ползвайки оня прословут VCC контрол на адаптерите,при които се имитира сингъл адаптер.Така или иначе смятам да купувам акустична китара с пиезо,защото ме влекат нещо баладичните неща.Благодаря за коментарите!

Отговорено

Свиря от година и мисля че звучи доста реалистично, дето се вика те феновете тъпи не разбират. Какъв е този акустичен симулатор? От бая време търся такова и не намирам. Искам да видя за какво става въпрос.

Отговорено

Ами това е една банка в оверлоуда ,която съдържа презет за акустичен симулатор.За гитар риг също има подобен презет,който може да си изтеглиш от www.guitarampmodeling.com,особено ако имаш гтр4,предполагам че там ще вървят всичките презети.Има и хардуерни акустични симулатори под формата на педалчета,и накрая както сънчо каза ,имало да му се не види и истински акустични китари!!!Което и е най добре като идея ,но е свързано с разходи за микрофони и т.н....

Отговорено
:) ,Пич-не знам как да работя с табове -това е двугласие по ми -минор,просто намираш умалената пентатоника или както там се нарича за ми-минор и качваш една октава за другото соло,за да стане двугласието.