Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

И аз да се захваля - от днес се заимвам с нов проФесор Digitech BP200. Да ми е честит и много благодарности на Разбойников за съппорта и за това, че не се умори да го притеснявам с проби и проби и проби и други ;) .

• Отговори 1.7k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

благодарности на кукуман под прякор косача който беше така добър да ми подари окаринка :lol: ае някой ден като си купи и хубав бас и него да ми подари :):)

Отговорено (Редактирано)

Ха ха Днес най-сетне си взех усилвател 100 ватов като гардероб е :angry: супер ме кефи само да си кажа де :dance:

Редактирано от saiman
Отговорено

Страхо, как така без букса... и пробва ли го поне, когато го купуваше? И каква порода е, тоест модел, за да можем да се "издразним" всички на Фендерчето :P А, ако може и снимчици да сложиш ще е направо много хубаво :virtuoz: Аз лично съм фен на 5 струнните басченца :metalist:

Отговорено

бахти беше ми отрязан интернета за 1 седмица пък и бях не ловеч на даскало

но на 16 събота се заимах с басс

Става дума за Vinatage V950B

v950b.jpg

Взех си и мек калъф Proel

и коланче Fender

Понеже баса е с 5 струни ударих по водка за всяка + още една за останалите придобивки

Ето малко снимки на нещата

Gear

Отговорено
:headbang: Мнооу хуу басче, kukuman!!! :D Просто, всичко от което се нуждае един басист от китарата си за свирене... Дано някога и аз да си сбера малко парички и да си подновя моето с нещо подобно :virtuoz:
Отговорено

ми за цената ако някой наистина се интересува нека драсне едно лс ще разбере

иначе аз съм много доволен от басчето

удобно е звучи си супер добре

абе мн яко