Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 1.7k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

4естито бате да си иа ползва6 със здраве...ама незнам дали знае6 ама със нея се свират само стандарти тя затва е стандарт....се6та6 ли се за други стилове требе да ползва6 не6то друго

:)

Отговорено

а да са ми честити следните боклуци :

behringer bass drive

behringer bass chorus(взех си ги колкото д ами мине мерака да си похарча парите за спиртни напитки другия месец дигитех бп200)

нови струни earnie ball power slinky (обичайните)

siemens c75

4 нови кабела

едно перце

нова електроника на единия басс

и друго май няма по - нататък продължение

Отговорено

Може да ви се стори тъпо, но си купих клавир... Още едни барабани ме делят от чистата лудост :D но за тях след време! Клавира е средна самосвирка на приличната цена за втора ръка. Та клавира е Касио WK1200.

casio_wk-1200.jpg

Отговорено

^Честито! И аз, по параграфа с барабаните, съм на косъм ;) ! Ама не пречи - басистите сме много креативни хора, нека има. :D

Отговорено

Абе аз си купих октавер на Behringer, ама малко влошава сигнала... В смисъл малко-за наживо почти не се усеща разлика. Освен това, има много лек шум на около 10kHz, който отново се усеща само на запис. Иначе съм доволен, цената му е 55лв... колкото едни кратки гащи :( От до на трета струна надолу трудно изкарва октавата, а от ла-свободна - направо не е чуваема, но за това, за което го взех, ми е ОК. Освен това, да се похваля и с новите струни, които стигнаха до мен благодарение на Калата - Elixir 5str, които за цената си(110лв), предлагат доста по-различно качество от които и да било други струни. Ако едни нормални нови струни ги цапам за една седмица, тези скоро ще направят месец и още не са мръднали като тон, а съм свирил поне на 10 гига, без да споменавам и репетициите и записите вкъщи ;)

Отговорено

Аз пък ще се изфукам с моята кремонка. Много съм доволен супер ми върши работа... скоро се надявам да си зема и преносим усилвател... щото сега свиря на едни големи колони вкъщи дето са високи 1 метър и не мога да ги разнасям насам натам щото едната подържа масата другата е между много скулптори на бащата ;)

Та ето го моя кремонец

Цък веднъж

Цък втори

Цъкун трети път