chobbi Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 (Редактирано) "играчката" е просто невероятна!Те и Ален Карон и Адам Нити също не я пропускат http://www.radialeng.com/ Редактирано Април 22, 2008 от chobbi Цитирай
vurbito Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 В Събота на "Цвете за Гошо" Буги ми подари перо Той ползва Jim Dunlop Stubby Triangle 1.5mm. Червени са и са супер удобни Цитирай
Nikifena Отговорено Май 26, 2008 Отговорено Май 26, 2008 ^ a на мен Буги Барабата ми е носил бира - щот ни хареса как свирим на един мотосъбор Беше 2 литра Ариана с 5 чашки - за цялата банда. Изпихме я с голям кеф за отрицателно време, и благодарихме на Буги за добрината. Цитирай
Oda Nobunaga Отговорено Май 27, 2008 Отговорено Май 27, 2008 (Редактирано) Сдобих се с това И смятам да го реставрирам Редактирано Май 27, 2008 от Oda Nobunaga Цитирай
Demiurg Отговорено Май 28, 2008 Отговорено Май 28, 2008 С оглед съвременния бас-звук - не си заслужава реставрацията. Но мажеш да му махнеш праговете и да си направиш акустичен - поне дървото е добре изсъхнало ! Цитирай
Oda Nobunaga Отговорено Май 29, 2008 Отговорено Май 29, 2008 Аз точно акустичен смятам да го правя Цитирай
Coprophagus Отговорено Юни 3, 2008 Отговорено Юни 3, 2008 горд притежател съм вече на Warwick Corvette std. 5 струни активни адаптери и 2-way активна електроника, не съм се радвал така от децката градина даже лека нощ му казвам на зверчето аре пожелавам подобен звяр на всеки ... стига с фукнята отивам да прера слапове Цитирай
Bojo_Death Отговорено Юни 4, 2008 Отговорено Юни 4, 2008 Ами аз се запознах с ето това. http://www.woodbrass.com/images/woodbrass/F032-8005-543.JPG Супер е , ама ми е много странно защо много хора ми казват че тия басове не ставали Цитирай
Brandon_Lee Отговорено Юни 4, 2008 Отговорено Юни 4, 2008 Абе братле от къде го взе този Уоруик?Кой ги внася или си го поръча от нет-а? Цитирай
Geo Отговорено Юни 4, 2008 Отговорено Юни 4, 2008 (Редактирано) Честито на всички колеги!Ползвайте си нещата със здраве и бутайте родната музика напред и нагоре! Редактирано Юни 4, 2008 от Geo Цитирай
Coprophagus Отговорено Юни 4, 2008 Отговорено Юни 4, 2008 ами Уоруика си го купих от нета щото сега съм в северна ирландия и в тукашните магазини само Music man продават защо ли?!... не че нещо против Music man просто дървото не ме кефи. интернет магазина от които го купих се казва Tomann и беше на добра цена 700 Паунда което е към 1700 лв в БГ интернет магазин същия бас (че даже май с пасивни адаптери) струваше към 2500лв така че горещо препоръчвам ако ще си взимаш нещо от сорта първо се разрови здравата как вървят цените щото в БГ повечето магазини дерат кожи. Не съм сигурен но Tomann май доставят и в БГ прегледай им сайта. Цитирай
kolega Отговорено Юни 4, 2008 Отговорено Юни 4, 2008 БГ интернет магазин същия бас (че даже май с пасивни адаптери) струваше към 2500лв E, това в кой точно магазин е било...? Цитирай
vurbito Отговорено Юни 4, 2008 Отговорено Юни 4, 2008 БГ интернет магазин същия бас (че даже май с пасивни адаптери) струваше към 2500лв E, това в кой точно магазин е било...? Визиартс ще да е. Цитирай
Brandon_Lee Отговорено Юни 5, 2008 Отговорено Юни 5, 2008 Оооо дааа визиартс са големи кожодери, а един приятел си поръча един Джаксън от Томан и доставката му излезе 30 евро, което мисля, че е много добра сума като се има на предвид, че наистина доста от нещата са по-евтини там, но и някои не са ще дам пример с адаптерите на ЕМГ в един магазин в Пловдив са с около 10 лв. по-евтини от Томан и то без доставката! Но това вече си е плод на други отношения доставчик - магазин и магазин - клиент .Така че дерзайте и с прогреса към бъдещето! П.С. Уоруик са ми слабост,но едва ли в близките 2 години ще си купя, но има време живота е пред нас! Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 14, 2008 Отговорено Юни 14, 2008 Аз изскачам с нещо приятно за мен. Много съм доволен и не спирам да го цъкам! Panasonic Lumix DMC-FZ18 Цитирай
Recommended Posts