Mephistofel Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Красиииии,не си човек,просто!!! Цитирай
temerut Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 пожелавам на всеки по толкова може и повече чао Цитирай
MDFk Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Тази колекция не е за хора със слаби сърца! Евала, колега! Цитирай
рахата Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 ЧОВЕЧЕ, данеби да имаш магазин за басове!?Това не е човешко! Не П.С.,а молитва - Дай боже всеки му! Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 пожелавам на всеки по толкова може и повече чао Представям си колко пари отиват за смяна на всички струни Цитирай
vhcs Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 пожелавам на всеки по толкова може и повече чао Представям си колко пари отиват за смяна на всички струни ами я си представи че ти предстои концерт .. кой ще фанеш от всички и как ще го избереш - според цвета на объвките, според звета на дрехите, със заторени очи който фанеш .... не е никак лесно си мисля аз А аз мога ли да попитам кой или кои са ти най-любими и защо? Цитирай
temerut Отговорено Септември 20, 2007 Отговорено Септември 20, 2007 ^Здравей . Значи в рарлични периоди от моя живот съм слушал какво ли не от траш метал до фри джаз и естествено съм се влиял от звука и свиренето на много известни и не толкова известни басисти. Като тинейджър естествено Стив Харис ми беше любим за това имам няколко баса тип прецижън естествено единия е с адаптер куортар паунд сеймор дънкан След това чух Джако Пасториус звука му ме привлече ето ти джас бас Някой друг фънкар ми поразмъти мозка и те се събраха за 15 години по един бас на година кажи речи. Във момента свиря предимно на 6 струнните Ален Карон разбираш ли но и другите много си ме радват плюс това ако искам да посвиря нещо което ме кефи имам нужния бас на една ръка ратояние верно разход за струни ама звука си го бива. Нямам най любим всички са ми любими. чао за сега Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 22, 2007 Отговорено Септември 22, 2007 А бре,Краси,винаги ми е било интересно,ама вече не мога да се сдържа да не те попитам - къде ги държиш всичките тези басове?! На стойки,по куфари или какво? Цитирай
rudibass Отговорено Септември 22, 2007 Отговорено Септември 22, 2007 (Редактирано) http://kc.backpage.com/gyrobase/classified...ge=oid%3A616380 е това имам вече Редактирано Септември 22, 2007 от rudibass Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 22, 2007 Отговорено Септември 22, 2007 ^ Жоре,аз ти честитих вече "тоягата" на живо,но нищо - още веднъж! Да си я ползваш със здраве! Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 Жорка, много яко басченце си налазил Дай Боже скоро да имаме време да се повидим и да го подочуя, че от бачкане и ремонти нямам никакво вереме дори и за мен самия да му се невиди! Цитирай
MDFk Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 Жоре, батка, честито! Благородно ти заживдам! Баси жУвотното! Много безаварийни свирения с него! Цитирай
temerut Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 А бре,Краси,винаги ми е било интересно,ама вече не мога да се сдържа да не те попитам - къде ги държиш всичките тези басове?! На стойки,по куфари или какво? ей тука ги държа Цитирай
Recommended Posts