ludmata Отговорено Август 21, 2006 Отговорено Август 21, 2006 Купих си кубенце: Маршал Валвстеит10 - Made in ENGLAND... По принцип е китарно ама много як звук вади на баса - много ярък и бистър - такъв какъвто ме кефи Купих си микрофонче: Shure Prologue хамерикански. Наесен и ново басче Цитирай
kukuman Отговорено Август 24, 2006 Отговорено Август 24, 2006 Така няма нищо общо със бас ама ще се изфукам! Днес със поставянето на нова врата завърши цялостният ремонт на банята у нас която преди това направо се разпадаше Голям кеф, абсолютно всичко е ново. Цитирай
badhabittt Отговорено Август 24, 2006 Отговорено Август 24, 2006 и аз имам нова баня от около месец и тоалетна ама кукуман ги знае последния път с него се субрахме 9 човека във ваната никъв алкохол вече Цитирай
assoass Отговорено Август 24, 2006 Отговорено Август 24, 2006 http://www.mikigakki.com/img_system/308-085_0 :guitar: Цитирай
AorA_Bass Отговорено Август 25, 2006 Отговорено Август 25, 2006 Хехе илиика много сериозно ти станало оборудването е Нали помниш че едно време ти бях услужил с моето кубе Цитирай
Nikifena Отговорено Август 25, 2006 Отговорено Август 25, 2006 не много по басистки му, ама днес си купих нови спирачки за колелото цък и нова седалка Цитирай
badhabittt Отговорено Август 25, 2006 Отговорено Август 25, 2006 брей досега не бях вийдал такива изглеждат добри дано само не се изтъркат като презерватив от 20 стотинки ае с здраве да си ги возиш Цитирай
kremon Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 До сега си свирех с контрабасче КРЕМОНА и два баса ОРФЕЙ (единия полуакустичен като Gibson, а другия като Fender American Vintage ‘62 Precision Bass®), но сега реших за участието на групата в един празник на родния край в Димитровград и един фестивал за поп и рок песни в Несебър на 8, 9 и 10 Септември да си купя малко по-добра китарка и си купих Fender Precision Bass® Junior. Мнооооооооого към доволен. Страхотен звук и сам свири . Понеже вървеше с по-тънки струни му сложих нови Stagg със G=0.45 та звънна още по-здраво. Сега спокойно мога да и да Мисля като го доизплатя (не ми стигнаха парите ) и се опарича да му сложа още един адаптер и мисля, че ще стане още по-добър. Цитирай
docc Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Ето го Батко!! Най-накрая,след 4 месечно пътешествие,вчера пристигнА от USA!Чудя се как да го кръстя - Одисей;Мойсей;Матей(Миткалото);или Пантелей(Пътник)!По едно време бях решил,че е "Изгубена Станка"! Става въпрос за Ampeg SVT IIPro + SVT 810E. Снимки - впоследствие! П.С. Дебютът му ще е подобаващ - довечера с W.A.S.P. Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Лелеее doc. Толкова благородни ти завиждам, че чак отива на неблагородна завист ! Ами да си го ползваш със кеф. чакаме и записчета Абе това цялото как до домъкнаха от пустата му америка бе баси мамата; ) Цитирай
docc Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Ники,слагай по още едно "с",че да не вземе колегата с посоченото име,да се чуди,какви записи се очакват от него! Всъщност,аз не съм точният ползвател(по предназначение).Взел съм го с цел, backline rental.Но пък не пречи,някой ден да му запиша гласа. Как пристигнаха: С контейнер + твърде много нерви! Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 @docc,честито! Пък аз пускам обява във в-к "Позвънете",че търся професионални обирджии и бригада хамали - да влачат нещо тежко... Цитирай
musica cosmos Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 ... - да влачат нещо тежко... ...и да носят на бой...и на екстри! Цитирай
ludmata Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Ми и аз пак да се похваля Купих си акустична китара Стагг - не съм претенциозен (е за бас да ме питате съм много) и ми се струва чудесна... Супер е! Купих си стойка за китара Фендер - от Райзинг Форсе 23 лева... И един кретен нещастен ми удари колата Цитирай
Recommended Posts