Jeff Beck Отговорено Април 5, 2006 Отговорено Април 5, 2006 Fender American Stratocaster Ibanez GRG170DX Ibanez AEF30EMS Една кухарка КРЕМОНА и един Бас пак КРЕМОНА който за тая марка и тея години реже глави :guitar:
Black Bird Отговорено Април 5, 2006 Отговорено Април 5, 2006 Keep in touch при попадение! no problem brother! :guitar:
backinbizzness Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 Yamaha ERG 121 Има 2 H и сингъл адаптери и като качество на звука и удобство е доста прилична. Естествено е глупаво да се твърди "от тази по-хубава няма, щото е моя", но за толкоз пари това е. Върши отлична работа. Единствено сингъл-а шуми много, ама то разбираемо Обмисля се вариант за смяна на адаптерите. Ама в не толкова близко бъдеще. Другата талпа е един бас Пълдин, който беше тунингован на скоро, но нещо не ме кефи как звучи. И естествено реликвата ми - Руска акустична китара със 7 струни. Ама тя вече за нищо не става.
Darkofusa Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 (Редактирано) Това е моята китара.Jackson JS30DKT Dinky Hardtail Редактирано Април 6, 2006 от Darkofusa
DanelectroDC Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 мойта е Danelectro DC-3 с 3 lipstick :exclaim: адаптера. точно като на аватара ми. ся, не е нещо невероятно, но пък е различна и в звуково и във визуално отношение. и вече не ги произвеждат. уникат просто за тежки работи не става, ама 60те и блусче. :inlove:
Dilian Nedev Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 Аз май бях написал ама нищо ... Yamaha RGX121s Yamaha RGX270 Kremona Acoustic "Rosse" ...
FRIEDRICH Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 Имам 6 китари. 1-акустична 2-акустична,7 стр. 3-ел. кремона (първата ми) 4-ел. UNIVOX AROGANT с флойд 5-ел. SQUIER STRATOCASTER 70'S 6-имам и един бас :guitar:
Overdrive Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 (Редактирано) Squier Special Stratocaster - разликата от стандартния е само в това, че боята е як сънбърст, има 22 прагчета и 3 специални супер-изнервящо-шумящи адаптери без малко да забравя - имам и кухарка орфей от 70те с 17 прагчета (след 5-то дрънчът всички), с запушена резонаторна дупка и съм и сложил един пиезо адаптер и 1 адаптер от електрически Орфей, който дава особено "кух" звук с дистер (и много микрофония) Редактирано Април 6, 2006 от Overdrive
Dilian Nedev Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 моята е същата ама я няма лепенката LeftHand ?
edgecrusher Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 ...4-ел. UNIVOX AROGANT с флойд ... Я! От де'ка е тоя Univox и от кога го имаш? Това е много интересна марка!
Recommended Posts