kazimbutt Публикувано Декември 3, 2005 Публикувано Декември 3, 2005 Просто ми хрумна тази тема и реших да я пусна. Така че - казвайте. На каква китарка дрънкате? Аз свиря на Stagg C542 (класическа).
st0rmblastt Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 (Редактирано) Безмислена тема. Кво значение има на ква китара свира аз или еди кой си от форума? Ама щом те влече... Мойта е Yamaha RGX420S, eлектрическа талпа, черна. Редактирано Декември 3, 2005 от st0rmblastt
spotlight_kid Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 мойта мотика е марка "LAZY" спешъл едишън..логото го изработи мистър...по-точно Дон JFOG...
black_waltz Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 я си дрънчулевя на тия двечките: а като съм си на село тормозя един акустичен Орфей
One_Voice Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 темата е добра защото от старата е минало много време и доста хора сигурно са сменили китарите аз сьм с Ибанец ама модела не се сещам пьк и не е аколо мен да погледна
killer Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 Аз съм със 7 струнен Ibanez Universe (uv777pbk). :twisted: Марио :twisted:
jFog Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 мойта мотика е марка "LAZY" спешъл едишън..логото го изработи мистър...по-точно Дон JFOG... Ами сника'га ще видим? (само да не я шитнеш в Хит.бг) Аз съм със B.C.Rich / Assassin ***********Serie Bronze*** самоче моята е черна -------------------------------------------------------------------------------------- Като стана голям съм вдигнал мерника на един седемструнен Уарлок...
vovcho Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 Ето го моя разкошен инстумент Между другото тоя модел "Pacifica" май е по-добър от 112. Не съм свирил на 112, но имам такова чувство
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 (Редактирано) Аз свира я сеин Пълдин - не се смейте, много си е добра китарата. Пакман я ремонтира, навих и адаптери, и и смених аксесоарите. Излезе ми към 130-ина лв. всичко, не сега свири много добре, според мен и доста хора по-добре и от скуаиър, примерно. Скоро ще запиша нещо с нея, и ще го постна в авторска музика. Редактирано Декември 3, 2005 от Evtim Djerekarov
Denis_S Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 Акустична - Factor New Line, електрическа - Squier Showmaster HSS с Флойд .
stratocaster Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 Ето го моя разкошен инстумент Между другото тоя модел "Pacifica" май е по-добър от 112. Не съм свирил на 112, но имам такова чувство така е. тия ямахички са стабилна работа, добър звук и готини на допир преди време малко остана да си взема такава иначе я сом с Ибанецо РГ7321 - 7 струнная талпа
vaicho Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 IBANEZ RG450 IBANEZ Distr. GIBSON Les Paul Custom
Recommended Posts