Jump to content
Българският форум за музиканти

vaicho

Members
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от vaicho

  1. Радвам се, че ти допада музиката ми, относно Painting Souls, ДА от албума на M.S. е )) Поздрави))
  2. една релаксираща идейка ( Relax) )) http://www.myspace.com/vaicho Приятно слушане))
  3. Наистина за десетина минути не може да се очаква повече))Няма да збравя 3те ми урока при Пламбата преди няколко години които протичаха по час и половина - два, но те промениха изцяло погледа ми върху импровизацията)) Ако имате възможност ходете и "черпете", той е ГОЛЯМ)) Успехи!!!
  4. Уникален!!! Впечатлен сам от свиренето на Митко))
  5. чак сега попаднах на този пост, тъй като нямам много време да се ровя)) вече се чухме с pre-Ibanez и обсъдихме това което го интересуваше))но ако някой има желание да се сдобие с модел на j-custom който в момента не предлагам, няма проблем да се достави)) може спокойно да ме пита за цени, време на доставка и каквото си иска още)) welcome!!!
  6. Ех, изпуснах 2 чисто нови Надцакахаме)) Доста голям интерес има явно за този модел))
  7. Вчера се рових из едни немски форуми и там един пич сравняваше нещата и обясняваше че с G Major и footcontroler вършиш същата работа за 3 пъти по малко кинти))Но играта е точно във тази loop системка и True Bypass-a и да ти е удобно на LIVE:)))Водя вече преговори за един, second hand:)))
  8. Благодаря за отговора, Алекс))Запознат съм с по "ниския" клас процесори на T.C. и определено се питах дали наистина си заслужава да се инвестира в този модел))
  9. Имам питане, дали някой е разцъквал T.C.Electronic G -System:)))Изглежда доста приятен и удобен процесор с възможности за external ефекти и т.н.))Кофтито е че го няма в наличност в Динакорд и неможе да се тества, за това карам само на ревюта и презентации и ще се радвам ако някой от форума се е сблъсквал с него и изкаже мнение)) 10x
  10. с голям кеф бих се включил и аз в джема))само кажете, къде и кога)) поздрави
  11. Респект и от мен, наистина много приатно звучите и съм БИГ фен на фразата ти)) Поздрави!!!
  12. не знам за вас, но според мен всяко студио трябва да има това изделие))даже една карта е малко, минимум 3 според мен, защото ако ползвате компресор на Neave да речем, той ви лапа 70% от DSP-то))Аз съм с една карта и определено не стига))ина4е ако нямате да отделите кинти за скъпи хардуерни изделия, UAudio e перфектен вариант защото нещата им работят много истински!!!
  13. Наистина това е една жестока група, Имат и издадено DVD за тези които незнаят!!!
  14. http://www.hafler.com/home/ ТОВА Е )))))))))))))))))
  15. Ако искате IBANEZ, мога да доставя от JAPAN ))Напишете ми кой модел искате и ще ви пратя цена
  16. vaicho

    усилвател

    Приятелю, целта е ти самия да си наясно какво искаш, да си определиш собствена концепция. Иначе разбирачи много. Ако слушаш всеки не би могъл да оформиш собствен желан от тебе звук. По скоро определи на кой китарист или банда би искал да прилича твоя звук и от тръгни със въпросите, щотот това със дисторшъните е голяма джунгла и може да се изгубиш някъде. Хайде успех и не спирай да питаш, така ще стигнеш по-бързо до желания резултат.
  17. IBANEZ RG450 IBANEZ Distr. GIBSON Les Paul Custom
  18. vaicho

    Steve Vai:)))

    http://dimitar.audioshot.net/ Направо е изял VAI:))) Супер му се накефих, много добър Ако не сте чули нещо негово, направете го!!! Има какво да се чуе))Доста се е потрудил!!! Фен съм)) http://www.iuma.com/IUMA/Bands/DIMITAR_NALBANTOV/
  19. vaicho

    Софтуерни Guitar Fx

    Имам опит с Guitar Rig и ако успеете да избегнете латентността и си поиграете би могло да направите доста приличен звук Като започнете от CLEAN и стигнете до много тежки китари, но всичко е до настройки Препръчвам го на тези които имат само компове и нямат усилватели, добра алтернатива УСПЕХ
  20. vaicho

    Steve Vai:)))

    За тези които не бяха, могат само да съжеляват, концерта беше доста добър и звука също Аз малко съм пристрастен по принцип, но само ме хвана яд че не дойде с Върджил Донати На тези които бяха, надявам се да сте се накефили Интересно ми е да чуя повече мнения за концерта и за това създадох тази тема Успехи
  21. vaicho

    Ibanez S Series

    Приятен инструмент Честито
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.