GuitarHero Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 (Редактирано) Значи утре ще си взимам дистортион педал и се чуда между два вида : метал коре или метал зоне ??? АКО имате и други предложения - Споделете ? Става въпрос за траш метал .... Редактирано Септември 18, 2009 от GuitarHero Цитирай
shtur4o Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 (Редактирано) Аз не си падам много по толкова тежки музики и с риск да наскача сега половината метъл-форум ще кажа: Само НЕ Метъл Зоун! Имал съм го за малко ( може би около седмица) и не можах да извадя китарен тон от това нещо.Може проблема да е в моите уши де За Метъл Кор съм чувал по-добри неща.Нямал съм досег до него. Имаш ли хубав амп? Къде ще го включваш? Редактирано Септември 18, 2009 от shtur4o Цитирай
GuitarHero Отговорено Септември 18, 2009 Автор Отговорено Септември 18, 2009 Ми трябва ми за репетициите иначе усилватела е маршал 100 вата !!! Мерси за съвета Цитирай
Dball Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 преди секудни свирех с фендер хот рода (чиста лампа) с метал зона.Звука е брутален като надигна прешанса съвем.Аз бих предпочел зоната защото има среден контрол и праметрични средни И можеш да изкараш много повече Качествен звук със него успех Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 Имаш ли хубав амп? Ако имаше хубав АМР нямаше да си търси настъпи кутийки и особено пък МетълЗоун... Цитирай
Dball Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 особено пък МетълЗоун Е що бе зоната звучи много добре с як амп.Е вярно си е не може са се мерси с меса маршал или солдано не взе пак е много як Цитирай
BloodMetall Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 Roctron Metal Planet МН. ЯК! Цитирай
BloodMetall Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 Ето едно демо , в което се показват Rocktron Metal Planet,Ehx Metal Muff, Mxr Dime Dist Цитирай
Nevermore Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 Абсолютно всички кутийки звучат като пчелен кошер. Цитирай
BloodMetall Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 ^ Мда има нещо такова. Но все пак не знаем нстройките им,ампа и китарата . И трите съм ги ползвувал и съм адски доволен от тях. Цитирай
Nevermore Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 Всъщност в къщи цепя с един Сансамп by Ники фена ръгнат в един Randall G3 100 ватов /на Рандаля резачката също е хубава, но е малко noisy /и с едни най-различни китари и си звучи баси и добрата ясна чиста, просто чудесна резачка. Цитирай
Linchpin Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 Това, което прави метал-зоната по-различен от останалите дисторшъните са EQ контролите и най-вече параметричните среди! Иначе и при него стъргела се постига както при 90% от дисторшъните и фуз-ефектите-чрез диодно клипиране. Жуженето (братушките му викат "пясък") в звука може да се елиминира с подходящ спийкър-симулатор. И все пак...ако те "грабне" звука на друг ефект... точно той е твоят ефект...недей слуша корифеите, те също са се родили незнаещи... Цитирай
Slacoth Отговорено Септември 19, 2009 Отговорено Септември 19, 2009 иначе усилватела е маршал 100 вата !!! В такъв случай, имаш ли драйв канал, може да си вземеш хубав бридж адаптер и си готов. Даже и с едно пасивно EMG ще къртиш през Marshall-а. Цитирай
Recommended Posts