Joys Отговорено Февруари 23, 2005 Отговорено Февруари 23, 2005 Различни мнения кое е по-добре от другото, хуманизация и т.н. Ми земете турете по 1 семпъл на барабани да чуем и нии за кво иде реч. Не бих се навил да дърпам 10 GB примерно за да чуя как звучат барабаните и доколко истински са те. Цитирай
adXok Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 ПОдкарах я тая дивотия, но искам да я ползвам като stand-alone версия. Сиреч, без да я връзвам към Cubase, Nuendo, Sonar и прочее... Ама не зарежда семплите. Имам си в data папката комплекти семпли на DW, Pearl и т.н., ама не ще да бачка явно като стенд алоун?! Някой подкарал я да ми разясни как да я ползвам, щото искам да си редя барабани както бих ги изсврирл, а гледам само тази програма се вписва най-добре във виждането ми за "човешко усещане", щото квантизацията на секвенсърите е шит, а раместването на всеки семпъл ми коства часове, а аз нямам толкова време за "свирене"... Ех, мамка му! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 Аз никога не слагам стенд-алоун версиите и не мога да ти кажа. Инак в Кюбейса ми вървеше без грижи. Да не би в сетингс нещо да са разместени пътищата? Знам, че не си ламер, ама друго не се сещам да предложа като вариант... Цитирай
Glacierise Отговорено Март 28, 2006 Отговорено Март 28, 2006 (Редактирано) Виж там отгоре, може да нагласиш през какъв драйвер да свири. Пробвай различни варианти - MME, ASIO, WDM. Ако не стане, иди във форума на FXPansion, там са обсъждани доста проблеми. П.С.: Всички читави сикуънсъри си имат humanize плъгини Обаче BFD наистина кърти мифки Редактирано Март 28, 2006 от Glacierise Цитирай
рахата Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 Интересуваме дали някой е използвал тази програма: http://www.fxpansion.com/index.php?page=1&tab=1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 Едва ли има някой да не я е пробвал. Аз лично само добри думи мога да кажа за нея, но заедно с всичките експаншъни, семплите вече надхвърлят 100 ГВ, което е малко притеснително на моменти... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 Еми да!!! Все пак само една по-яка има - DFH Superior & Vintage... Цитирай
zanev 70 Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 А я ми кажете колко гигабайта е най малкия работеш вариант на BFD - имам предвид във вариант от типа на Дръмкит фром хел - комплект барабани с 3 алта и т.н. ... предварително благодаря . Цеко Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 2 DVD диска е "оригиналния" продукт, така да се каже. Имам предвид без експаншъните. Ако ми платиш половината, което аз съм дал за него, мога да го шерна... Цитирай
Fenix Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 (Редактирано) Ей сега ще преведа половината! нещо на ICQ да уредим? всъщност чакай да видя из пирата и хънта... едит2: 29МБ... май не е цялата версия Редактирано Юни 14, 2007 от Fenix Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 Никакви грижи, дюд! А тези 29МВ...освен само самият плъгин да е... Цитирай
zanev 70 Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 Преди малко пробвах BDF-Deluxe на FXPansion - първия диск де - който е около 3.8 гигабайта и самата конзола която е около 28 Мб и ето впечатления . Първо по инсталацията нямах особени проблеми - имаше свясно направени кейгенератори така че там всичко беше точно . Отворих програта , заредих сета с ударни и почнах да редя бийтове разни за да пробвам как е , после сменях всички барабани по отделно и т.н. както си му е реда когато пробваш нещо ново . Едно мога да кажа което естествено си е лично мнение - тая програма особено в съчетание с факта че пълния обем е 6 диска по 3.8 гига въобще не си заслужава зора - просто дори и опоскания вариант на Ездръмър с експаншъна дръмкит фром хел я удря в земята от всякъде при все че говорим за софт който е около 1.6 гига . Саунда е супер рехав подчертано репетиционен , но нямам предвид рок репетиция а по скоро нещо кръчмарско без много зор дето се вика , касите звучат като големи кофи без плътност , а алтовете като капачки в сравнение със саунда от Ездръмара , а ако искате да се посмеете чуйте крашовете . Верно че има някой гевезельци от миксерно естество но както разбирате те се оказват ненужна подробност от пейзажа щом като основното нещо , а именно саунда е кофти , всъщност доста кофти . Както и да е , казах вече че това е лично мнение - нека всеки сам преценява , но повтарям че за мене BDF на FXPansion си е кьор фишек отвсякъде . дано съм бил полезен на някого . Цеко Цитирай
juliander Отговорено Юни 25, 2007 Отговорено Юни 25, 2007 някой може ли да направи сравнение с addictive drums?интересно ми е коя е по добрата? Цитирай
Recommended Posts