Dball Отговорено Септември 21, 2009 Отговорено Септември 21, 2009 (Редактирано) аналoга винаги е по-добър дигиталното е цифорово не е ,,истинско'' Редактирано Септември 21, 2009 от Dball Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Септември 21, 2009 Отговорено Септември 21, 2009 аналoга винаги е по-добър дигиталното е цифорово не е ,,истинско'' мерси много но точно разликата в извличането на звука не знам каква е--- но иначе се ориентирах ще си търса камиончета тирове самосвали Цитирай
Dball Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 Препоръчвам ти от първа ръка бос ако не елктро хармоникс и MXR но най-добре бос. Цитирай
Yves Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 Абе момче, спри да препоръчваш разни неща наляво и надясно. Не съм видял някой така катеогорично да фаворизира едни предложения, а други да отхвърля напълно...а едва ли ти си най-големия китарист в тоя форум. Махни, че ми писна да ти гледам безумните препоръки, ами себе си излагаш. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 (Редактирано) по принцип има ли разлика дали ще изкарам звука на метъл зоната от камиона или от процесора било то и от гт10 Еми от камион е по добър защото е аналогов а процесора е дигитален но има повече възможности A сигурен ли си, че всички педалчета са с аналаогов драйв, а всички процесори - с цифров, та толкова сигурно се изказваш по тия въпроси? Гледа ли схемите на всички процесори, преди да отсечеш, че драйва им е цифров? Защото аз съм ремонтирал някои процесори, при които драйвовете са аналогови и се намират пред цифровата част, която пък се ползва за дилей/хорус/други ефекти. Аз ловя бас, че макар и цифровите(както и аналоговите) симулации на лампови ампове все още да не са върха на сладоледа, между аналогово транзисторно педалче и негова добра цифрова симулация, няма да чуеш разликата... Плюс това какво точно препоръчваш, май и ти не знаеш... Редактирано Септември 22, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 мерси много на сички пичове, след като сравнихте дисторжъните между бос и диджитех, сега има ли някой който да каже и да е чул здравите резачки между метъл зона и метал мастер Цитирай
ultramega Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 Dball, не знам ама да го разкараш това ламповото кубе че не си отива с другите неща GEAR-Fender Hot Rod Deluxe Limited-(full tube),Boss MT-2 MetalZone,Fender Squire Start Цитирай
H.R. Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 мерси много на сички пичове,след като сравнихте дисторжъните между бос и диджитех, сега има ли някой който да каже и да е чул здравите резачки между метъл зона и метал мастер Ако сравня симулациите им в Digitech DF7 - Metal Zone определено е по добре - просто врътвам една врътка на две различни положения , където са въпосните ефекти и лесно се прави сравнение. Ясно ,че говоря за дигитални симулации, но за добри симулации. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Подкрепям мненията за гиъра и препоръките на Dball!!! Тцъ-тцъ-тцъ... Цитирай
Vynyl Sky Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Това е моят глас: http://www.youtube.com/watch?v=YCWBqORrD3k Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 хора днеска си купих метъл зоната--кво да ви кажа дисторжъните на диджитеха ми не звучат по зле но се още не съм си поиграл достатъчно с бос-а, да ви питам за адаптерите на камиончетата как седят нещата има ли нещо по специално или всеки обикновен адаптер на 9в. ще стане, защото струва ми се че най обикновения ще породи бръмчене...имали нещо вярно и какъв трябва да си взема мерси предварително Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Писали сме поне 84 пъти за това нещо. Включително преди 3 седимици пуснах тема как да си направим стабилизиран и филтриран 9 волта адаптер за китарни ефекти. Айде четете малко... Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 извинявай брато ама не намирам нищо по въпроса може грешката да е в мен но не знам къде да намеря подобен въпрос ако дадеш линк към него ще ти буда благодарен Цитирай
Dawnfall Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 (Редактирано) ^ Цъкни тук. С точно 3 клика го намерих. Редактирано Септември 25, 2009 от Dawnfall Цитирай
trolla Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Нещо по темата което би ми било интересно (предполага не само на мен) : Някой притежател на ДФ7 и някой с Бос ДС1 да се оговорят и да запишат един и същи риф - нещо кратко За да не е прецакан Бос-а нека ДиджиТек-а не ползва симулирания изход - за тфа най-добре записа да е с един и същи импулс например .... и автора на темата да прецени (другите колеги също) кое е по-доброто педалче Цитирай
Recommended Posts