fLiSk Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Aaa, няма съ пра'иш и аз се зачудих баш за пипкането като го слушах твойто, да си казваш веднага ако ще казваш. Цитирай
anadem Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Без много мислене и без да слушам другите варианти ... bossa jam Почвам да слушам останалите и най-вероятно ще съжалявам, че пуснах моето Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Браво на всички включили се веселяци! И аз тръгнах да се включа ,ма не става - пак преуморих тендовагенита на дясната кунка>нямам сила да стисна перцето за атака,както трябва. То доктора ми каза - максимално обездвижване и ся съм в болничен и спамя из форума Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 Aaa, няма съ пра'иш и аз се зачудих баш за пипкането като го слушах твойто, да си казваш веднага ако ще казваш. http://www.4shared.com/file/132139250/5589644d/M2U00230.html Ми това за пипкането. Дръвото се вижда, че се и чува. А кво беше - скали, интервали? Човек и добре да свири един ден научава за съществуването на умалената квинта, а после и за нещата произтичащи от нея... Цитирай
ultramega Отговорено Септември 12, 2009 Автор Отговорено Септември 12, 2009 ^ Тоз урок много кратък, ама понеже ми хареса парчето, пак си важи обещаното Цитирай
ultramega Отговорено Септември 12, 2009 Автор Отговорено Септември 12, 2009 Завалийка! А ти надявам се искрено, нямаш проблем с ръцете, порадвай ни с някое солце Цитирай
Icarus Отговорено Септември 14, 2009 Отговорено Септември 14, 2009 Брех какъв купон се е заформил тук Телето на Флиск мачка със саунд! Много гот! Хайде и аз да скоча в гьола: Баво Нассо Като си купя метроном, тогава по-добре Цитирай
ultramega Отговорено Септември 14, 2009 Автор Отговорено Септември 14, 2009 Готино си разнообразил с кухарката Цитирай
Heartman Отговорено Септември 14, 2009 Отговорено Септември 14, 2009 АйдИ малко по-рок бленда да вкарам че на предишния джем свирих едни ''тънки'' ,фънки китарки Боса Нова и боса по асвалта Цитирай
Icarus Отговорено Септември 14, 2009 Отговорено Септември 14, 2009 (Редактирано) ^Яко, яко! Направо тук-там на метъл си го обърнал с тия дабъл хенди хахаха Ultramega, отгде я извади таз емотикона Редактирано Септември 14, 2009 от Icarus Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 Ето един опит и от мен bossajamforum-01.mp3 Свиренето е сериозно сакато , имам някои проблеми да с е адаптирам към такава бленда, ще отнеме време Браво на всички участници до сега Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 А-а-а...тая бленда изкла рибата!!! Свиренето уморазкьртващо! Цитирай
Icarus Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 Въх, наизвадихте акордеоните Яко, яко, направо скърши тука обстановката! Цитирай
ultramega Отговорено Септември 15, 2009 Автор Отговорено Септември 15, 2009 Супер ме радва как се развива джема, не съм се надявал Heartman , ти джемиш на бса нова, като тоя от аватара ти Kolio_k, в първия момент известно време се чудих на какъв инструмент всъщност свириш, китара ли е , клавир ли е , к'во ли е ..... А "сакатото " свирене, ако го докарам така някой ден, смятай че сигурно няма да се говори с мен Благодаря на всички участвали и също и тези които ще го направят нататък (надявам се че ще има и такива) Цитирай
Recommended Posts