Heartman Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 Ми да всъщност така исках да излезе.Инче поздравления на всички ,а Кольо скъса с бленда и техника ''агейн'' както казват руснаците.Много готино звучи все едно не е китара! Цитирай
zwero Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 Ами аз не чувам да е китара... Кольо пак е извадил клавира, иначе поздравления за готината темичка и на всички забили в него. Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 Благодаря на всички за коментарите Иначе инструмента си е най обикновенна китара, просто си поиграх с разни педалчета, че то само с драйв или без омръзва понякога Цитирай
zwero Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 И аз искам така да ми звучи китарката. Обърках на Кольо китарата с клавир, обърках последната дума в предния пост "него-нея"...страхотия... Нещо не съм във форма и свиря глупости, но ще пусна нещо по темата и аз...пак с грешки. http://www.esnips.com/doc/d9b1edff-13b8-46...b/ultramega-jam Цитирай
Бицев Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 (Редактирано) Всички кефите! @kolyo_k : Това да не е Хог-чето в действие? Много свежа бленда - и пасва на темичката. Импровизацията също е стилистично много точна (на подложката, която не е 'боса', а по-скоро румба някаква) и мелодично изискана. Само в най-бързия участък нещо не е идеално, но от ефекта трябва да е - май ти 'бягат' атаките? Като цяло - супер! Редактирано Септември 16, 2009 от Бицев Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 Да, това е HOGа и наистина бягат атаките, но така го бях настроил. Както вече писах, още хляб имам да ям, докато се науча да го настройвам и да свиря с него оптимално, а все не ми остава време. Хубавото ( и в същото време лошото) на тази машинка е, че има почти неограничени кобинации и настройки и иска много човъркане. @Зверо Много готино Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 Въййй човек да не остане без нет за 2 дни... Всичките сте златни, то не беше метъл, не беше акустика, гибсъни, хог-ове, чудо ! Сърби ме да чуя по-психарски бленди от HOG-а, ама съм сигурен, че и това ще го има някой път Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 17, 2009 Отговорено Септември 17, 2009 Много приятен джем се заформя. Блендата на Кольо, например ме хвърли в размисъл... Само китаристи участват и то "обичайните заподозрени". Клавиристите защо ни зарязаха като кос яйцата си? За духови не смея и да се надявам. Айде колеги, няма ли да си посвирим? Цитирай
Свилен Бас Отговорено Септември 17, 2009 Отговорено Септември 17, 2009 ^А не мо'е ли едно баш'че да ви пернем, а? Само да ми мине температурата и надявам се утре вечерта да ви депресирам Цитирай
ultramega Отговорено Септември 17, 2009 Автор Отговорено Септември 17, 2009 (Редактирано) Стига си симулирал а почвай да свириш Редактирано Септември 17, 2009 от ultramega Цитирай
ciriljhonson Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 Само китаристи участват и то "обичайните заподозрени". yotzzo, велик филм. И аз като се почнах по тази тангента, та даже и аватара си смених, а босата, да е боса, колко да е боса, по-боса от мен едва ли е. Поздравления за всички взели участие и с ваше позволение да представя и моят вариант по темата. ВКЛЮЧ Цитирай
checho Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 много настроение има в джемчето ви, mr verbal и яко заглавие има въпросното джемче Цитирай
ultramega Отговорено Септември 18, 2009 Автор Отговорено Септември 18, 2009 ciriljhonson много свежо включване я разкажи с какво я докара тая бленда Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 ciriljhonson - и тоа се изказА! Много конкретно и ясно си го изквакал! Цитирай
Recommended Posts