Demiurg Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 D`addario просто няма по-добри за бас, за китара и за акустарка Това пък как го измисли ? Цитирай
Coprophagus Отговорено Март 12, 2010 Отговорено Март 12, 2010 D`addarioпросто няма по-добри за бас, за китара и за акустарка Много ми е интересно освен D`addario какви други струни си ползвал, че да си вадиш такива заключения. Цитирай
spineless Отговорено Март 25, 2010 Отговорено Март 25, 2010 Някой ползвал ли е тези http://www.gear4music.com/Guitar-and-Bass/...-Gear4music/2UM ефтини струни? Изглеждат добре на външен вид. Цитирай
Ev1L4o_ Отговорено Март 26, 2010 Отговорено Март 26, 2010 (Редактирано) Ми стаг , фендер и др... за мене са си перфектни. Приятели също ги харесват.Щ Нз, но ако Вие имате да вадите по 50-60 лв тва си е отделен вапрос. Редактирано Март 26, 2010 от Ev1L4o_ Цитирай
gearhead Отговорено Март 26, 2010 Отговорено Март 26, 2010 преди седмица си взех едни ErnieBall Hybrid Slinky и за сега са добре :) , четох доста противоречиви мнения за тях но...реших да пробвам.Със сигурност са стотици пъти по-добри от предните , които всъщност бяха оригиналните на баса (cort Action) , даже не ги знам какви са , но новите не бръждят на нито едно прагче а ги смъкнах с около милиметър.Сега екшъна на 24-то е точно 2мм и няма грам бръждене , а преди имаше дори на 3мм... Абе доволен съм ! Цитирай
ear-ache Отговорено Март 27, 2010 Отговорено Март 27, 2010 (Редактирано) Ми стаг , фендер и др... за мене са си перфектни. Приятели също ги харесват.ЩНз, но ако Вие имате да вадите по 50-60 лв тва си е отделен вапрос. Дано не си си мислил, че музикантстването ще е евтино занимание... Редактирано Март 27, 2010 от ear-ache Цитирай
Coprophagus Отговорено Март 28, 2010 Отговорено Март 28, 2010 @ Ev1L4o_ Не ти казвам че D`addario са лоши просто не бързай да си правиш такива изводи, опитай и други марки и сам избери кое те кефи най-много. А като цена D`addario са си съпоставими с всички що годе качествени марки струни (без покритие). До сега всички марки които съм пробвал (че и гейджове) се различават доста съществено както от към тон така и от към усет. Така че пробвай и не бързай да си изграждаш мнение. Цитирай
ludmata Отговорено Април 5, 2010 Отговорено Април 5, 2010 Ам някой да е пробвал с таквиз: Pyramid Black Wires Аз съм се навил да пробвам, че хем с покритие хем доста по-ефтини от елексира :S Цитирай
fleamaster Отговорено Април 10, 2010 Отговорено Април 10, 2010 От известно време свиря с Olympia, 040-ки, много съм доволен от този размер. Колега и аз от около половин година съм със същите и съм страшно доволен по няколко причини: Единствените малко по-тънички струни, които успях да намеря; Чистотата на тона остава достатъчно дълго (аз ги почиствам преди и след свирене, и са ми изкарвали и по 2 месеца като нови ); Взимам ги за 35 кинта, което за 5-струнен комплект добри струни, според мен е доста добре. Иначе съм много доволен от D'Addario, но не успях да намеря тук по-тънки от 0.45 и съм правил експеримента с 6-струнен комплект на 5-струнния бас (0.30, 0.45, 0.80, 1.00, 130), и определено звучи доста интересно. Опитвал съм Ernie Ball, но на старото Squier-че звучаха отчайващо зле. Мисля обаче да опитам пак с тях на Musicman-а, но като сложа ще кажа как е комбинацията Това е от мен! Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Април 12, 2010 Отговорено Април 12, 2010 (Редактирано) Аз съм с Ernie Ball ама това е защото съм с 6 струнка и тук няма голям избор от марки с 6 струнни комплекти, а пък ако трябва да съм честен ме и мързи малко да си сглобявам. Иначе съм фен на Ротосаунд. Редактирано Април 12, 2010 от NIKOCHIM Цитирай
ludmata Отговорено Април 12, 2010 Отговорено Април 12, 2010 И аз съм фен на Ротосаунд Оня ден си сложих нов комплект и ся им са радвам кат сиган на фафлъ... Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Април 12, 2010 Отговорено Април 12, 2010 ludmata, за тоя Pyramid сигурен ли си, че coated означава, че са с покритие с идеята на това на Elixir? Че на мен ми се струва че black coated иде да каже, че просто са покрити с черен цвят боя Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 13, 2010 Отговорено Април 13, 2010 Elixir далеч не са единствените с покритие. Щом пише coated значи са с покритие. Черен е цвета на покритието, за гъзария. Както е при DR да речем. IMHO. Цитирай
Stiliqn Отговорено Април 13, 2010 Отговорено Април 13, 2010 а да питам, докато сме на тази тема.. когато струните са с покритие, нали няма проблем да ползвам почистващи препарати? Цитирай
Recommended Posts