Zlatanov Публикувано Ноември 21, 2005 Публикувано Ноември 21, 2005 сега ссе чудя какво да си взема първо дали кубенце с вграден ефект или процесор ... някои ми викат че кубето е по-добро, други ми казват че с процесор е по-добре ... май най-добре и двете,но все пак някое требва да е първо щото след това поне 2-3 месеца няма да си взема другото .... та кажете кое да избера ... имам къде да свиря и май повече клоня към процесора ... но все пак :think:
tupoto kopele Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Процесорите тип Zoom трябва да бъдат забранени със закон
peshoy2k Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 ми, ако ше свириш с процесор и не си ръчкал процесори - вземи си процесор ако си ръчкал процесор, едва ли повече ще си вземеш процесор, начи ако си вземеш кубе и ще го връзваш с процесор ще имаш моно звук, ако искаш стерео знаеш какво кубе ти трябва. принципно съм пробвал всякакви варианти и да ти кажа - според мен многото опции на процесорите се смачкват тотално от един звук на хубав драйв - аналогов през хубаво съпало и говорител, после да не ти казвам колко много опции имаш само като местиш микрофона, така че..... процесора каквито и драйвове да симулира звучи малко или много по един и същи начин, бла-бла-бла, всъщност няма да те разубеждавам събери пари за кубе със сенд-ретърн, ръчнИ аналогов дист и един процесор през сенд ретърн-а и
Bo Yan Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 май каквото и да вземеш, все тая. то зависи и с колко пари си. мисля,че сред съмишлениците ти са популярни процесорите на берингър - 200-250 лв, имат си всичко, не звучат отчайващо зле и дори можеш да си го ръгнеш(процесора) в компа. кажи ми не е ли далавера? а кубе... за тия кинти... по-добре недей... виж пак на берингър нещата, те си имат и процесори,... абе де да знам... всичко е еднакво гадно за малко пари. само дето процесора си го пъхаш в джоба(почти) и заминаваш, а кубето... виж ако имаш по-сериозен бюджет, картинката ще стане по-готина. всичко е до кинти успех!
TONY Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 според мен трябва да имаш и двете като кое първо -според целите - имаш ли мишпулт вкъщи или в репетиционната - тогава вземи първо процесор - от тия по малките дето лесно се разнасят - това ако свириш с група - ако само си свириш вкъщи или пък разполагаш с кола - вземи си рак процесор - те са по професионални от малките -ластмасовите,които в общи линии са си играчки пак ако само искаш домашно свирене - може да започнеш първо с кубе - имаш ли кола - вземи тогава с 12 инчов говорител - 8 те и 10 ките така или иначе при свирене с барабанист изчезват и реално са си дамашни усилватели (2х10 - може за живо свирене) успех в търсенето после си задай въпроса - какво искаш повече - звук с павече ефекти или натърален китаран звук - базов - чист и драйв ако искаш да се ръчкаш повече с ефекти - процесор ако искаш - базов - което може би е по - правилно - с оглед на това да свикнеш правилно да си правиш звука - тогава кубе! и после процесор процесора - може да се влучва отпред на усилвателя и в лупа му така че като взимаш усилвател гледай да е с ефект луп
Zlatanov Отговорено Ноември 21, 2005 Автор Отговорено Ноември 21, 2005 Процесорите тип Zoom трябва да бъдат забранени със закон ей Кольо ... кфо му е на Зуума , 707 II си е добър като звук а иначе мисля да свиря на миш пулт за сега ... тъй че май процесор ще е ... мерси за инфото айде със здраве
stratocaster Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Процесорите тип Zoom трябва да бъдат забранени със закон
avaavaava Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Относно ZOOM -някои модели ДА!!! Препоръчвам непременно да си вземеш кубе !!!(но не каквото и да е) :think: Бате ТОНИ навремето ми продаде един Парк Маршал та и аз се отворих на далаверата...кубето му е майката!!!!!!!!!! Успех!!!
spotlight_kid Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Процесорите тип Zoom трябва да бъдат забранени със закон хохохо аз съм жертва на тази марка ... Иначе дилемата процесор или кубе се решава много лесно....за да изкараш хубав звук само от кубе то трябва доста кинти да изкихаш...тъй че по-добре некъв процесор вместо лошо кубе дето стърже като Веф усилен до дупка ...иначе ако имаш кинтите зимай некъв Маршал..и си готов ....аз още ЗУУМясъл
DILETANT Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Абе стига сте плюли по ZOOM бе хора!!!! Като всяка фирма за музикално оборудване и те имат както евтини и непретенциозни модели, така и по-скъпи и по-добри. А сега към темата. Ами зависи къде ще се свири. Моето мнение е че за свирене в къщи по-добре е процесор с кабинет симулация включен в аудио-уредбата. Аз поне така правя с моя V-amp 2 и съм доволен от резултата. Имам си стерео звук и си регулирам силата му така че комшиите да не тропат отгоре.
Zlatanov Отговорено Ноември 21, 2005 Автор Отговорено Ноември 21, 2005 (Редактирано) мдам чувал съм за В-амп 2 ... той на беринджер ли беше ... казват че бил добър процесор едит = Марк Аврелий ти си бил голям шегаджия напрао ме уби :killyou: кой е първия с такъв звук в БГ Редактирано Ноември 21, 2005 от Petrucci
Mark Avrelii Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 най-добре си вземи меса буги или рак системата на Джон Петру4и струва само 7000$ ще бъдеш втори в българия с такъв звук. :guitar:
DILETANT Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 мдам чувал съм за В-амп 2 ... той на беринджер ли беше ... казват че бил добър процесор Да. Behringer V-amp 2. Синичък с форма на китарка. Дискутиран е доста във форума.
DILETANT Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 най-добре си вземи меса буги или рак системата на Джон Петру4и струва само 7000$ ще бъдеш втори в българия с такъв звук. :guitar: Ти да не си първия???
Mark Avrelii Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 не съм аз . Този за когото ви говоря се казва Иван Хасъмски даже скоро си купи ибанец мюзишън 7 струни същия като на Перу4и .Пял съм този 4овек ако държите мога да ви запозная.
Recommended Posts