Neven Отговорено Август 19, 2009 Отговорено Август 19, 2009 Еееее нямаше как да не пиша в темата. Въпросната обява , че продавам тайроса е моята и реших да се избазикам като сложа снимката от тортата за рожденния ми ден , много красива , голяма и вкусна торта беше.... Клавира го продавам защото съм хвърлил око на Тайрос 3 .... пак ако стане Цитирай
Kalpazan Отговорено Август 20, 2009 Автор Отговорено Август 20, 2009 Оригинална идея. Успех с продажбата :-P Цитирай
Sandman Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 Казваш, че можеш да си позволиш висок клас инструмент, но не искаш да се забъркваш при професионалните. Защо? Филмът на дигиталните пиана е да се доближат максимално до истински такива и като звук и като усещане. В този ред на мисли, ако искаш да си свириш на дигитално пиано, но да е като на истинско, ще трябва да заделиш повечко пари. Моето предложение е Yamaha CP-33. Скъпичък инструмент(мисля че тук върви към 3200лв.), но с оглед на това какво може - заслучава си парите. Преди време и аз бях хукнал по магазините да си избирам дигитално пиано. Започнах от МИДИ-клавиатури минах през DGX и в момента, в който седнах пред ЦП-33, всичко друго изчезна. Страхотна хамър механика, страхотен звук(като на Клавиновите за по 5-6 000лв.) - повече не ми и трябваше. За съжаление, обаче, аз не мога да си позволя такъв инструмент и се отказах да си купувам дигитално пиано - компромиси не ми се правят вече! Ако един ден имам възможност, ще си я купя, но заместители няма да търся. Е, никога не бих върнал някой Motif XS8, aма там отиваме в един друг ценови клас от 6-7 хиляди лева, та... Но ако имах точно пари да си купя този Мотиф, бих си го купил, без после да мисля с тези пари колко други неща могат да се купят. Това са си 1 кола пари и то свястна кола... Ама както казва един приятел китарист - Кеф цена няма! Цитирай
Kalpazan Отговорено Септември 1, 2009 Автор Отговорено Септември 1, 2009 Колега CP-33 според ценовата листа на Динакорд за м.Август е около 2300 лева, а не 3200. Сигурен ли си че нямаш грешка в цената ? Иначе да, това пиано определено ми е в списъка. Цитирай
Sandman Отговорено Септември 3, 2009 Отговорено Септември 3, 2009 Странно. В магазина ми казаха 3200 - може те да са се объркали. И аз видях Прайз листа - 1164 Евро... Цитирай
CyberGene Отговорено Септември 4, 2009 Отговорено Септември 4, 2009 По принцип цените на Динакорд са значително по-високи от средните за Европа. Също така се чака доста дълго време за доставка, ако нямат наличен съответния инструмент. Освен това са може би последният останал магазин в България, а съответно и в Европа и по света, който излиза в обедна почивка. Не говоря срещу магазина, просто споделям факти Цитирай
Kalpazan Отговорено Септември 4, 2009 Автор Отговорено Септември 4, 2009 Мен пък ми направи силно впечатление 1. че трябва да си закупя адпатер за Ямаха отделно и 2. че това беше казано от продавача така щото това е нещо съвсем нормално и разбираемо. Много се ядосах и запънах и честно казано ще си отворя повече работа ама няма да пазара от тях Не разбирам как може да ми продават артикул който реално е неизползваем. Това е все едно като да си купя кола и да не ми дадат ключове за нея. Чувал го бях това нещо ама и с такава наглост ми обяснмиха колко нормално било това че ... Цитирай
miro2bg Отговорено Септември 5, 2009 Отговорено Септември 5, 2009 Така е за съжаление Някога като купувах моята ямаха от технополис беше същото - още 60 пари за адаптор, после още 40 за състейн педал... Цитирай
Kalpazan Отговорено Септември 13, 2009 Автор Отговорено Септември 13, 2009 Спрях се на Clavinova CLP-330. Мисля, че няма да съжалявам. Утре отивам да видя каква цена ще ми изтърсят от Динакорд. В листа им цената е почити същата като на Music Store ама аз имам чувството че няма да е тази ами ще има нещо от рода на "вижте, то сега тази цена не е съвсем кавато е всъщност... " Абе хич не ме кефи тоя магазин мене ама... Цитирай
Recommended Posts