mr.t Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 луда работа си е това Logic-a от седмица съм си заврял носа из туториалите и хелпа,сън не спя,дето се вика,ама зарибявката е пълна найстина, това което предлага софта си е едно уникално изживяване....а сега и с тази 9-та версия...няма да се спи,определено Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 31, 2009 Отговорено Юли 31, 2009 Ух на баткооооо Ако са си оправили някои недомислици вътре, това ще ми стане втория любим софтуер след Pro Tools. Макар, че тия аудио хави дето са го дотурили вътре не ме блазнят кой знае колко, щото аз бачкам предимно с миди и синтове, ама е хубаво, че си действат хората. Дано да имат и по некоя друга сгода в Jam Pack-овете. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 Някой ако намери Експрес версия или ако може да се сложи ретайла без всички лиготии, че изобщо не ми трябват... Моята 8-ма версия е към 200МВ, нещо такова търся. Цитирай
BlueZone Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 Гадовеееее! Направили са го само за интелски макове А ние с G5-иците да си ядеме оная работа ли кво? Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 ^ мда... и аз така прочетох. Намирсва ми почти на "картелно споразумение". Между другото и за други неща все повече гледам, че ще са налични само за Intel-ски mac-ове. Интересно... Аз така или иначе ползвам само Reaper вече. Пък и това 7 и кусур GB за DVD-то с програмата... си коджа ми ти и гигабайтове. Цитирай
BlueZone Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 Всъщност досега бродих по форуми и т.н. и се оказа, че всъщност работи на G5. Даже в YouTube има един пич, който демонстрира инсталацията и после го пуска и ферка по живо по здраво. Четох и на доста места, че хората си го подкарват без проблем на G5-ици, така че има надежда. Просто аз вече нямам никакво място на харда, така че ще почака малко. Цитирай
mr.t Отговорено Септември 6, 2009 Отговорено Септември 6, 2009 днес си инсталнах retail версията (около 50 GB ) и се изгубих из всичко,което можеш да си спретнеш с тази версия на най-култовия,за мен поне,DAW нямам нужда от никакви VST и т.н. за да работя бързо,качествено и с удоволствие.200+ подобрения и ... очарован съм,найстина.евала на момчетата от crew-то ами това е,просто исках да споделя кефа си с Вас Цитирай
Aquarelle Отговорено Септември 6, 2009 Отговорено Септември 6, 2009 Купих си го тази седмица заедно с MacBook-a, та можете да ми честитите Определено започва да ми харесва още повече...не че съм работила кой знае колко на нещо друго, за да го сравнявам, но съм много доволна Има много подобрения спрямо Logic 8 и работата е улесенена доста, особено по отношение на аудиото (при MIDI-то не видях нещо да се е променило освен библиотеките със семпли). Но това, което истински ме изумява, че работи по-добре от 8-ицата на компютър със сходни параметри. Чак ме боли сърцето за всичките пари, които дадох, но се надявам, че няма да е напразна инвестиция... Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 6, 2009 Отговорено Септември 6, 2009 (Редактирано) Честито! Какви са подобренията от кьм аудиото в 9-ката? И защо MacBook, а не iMac? Сьщите пари, но 2-пьти по-добьр! Мобилност пред по-бьрза машина за аудио обработка? Не знам пьк - може да искаш да смесваш в гората... Шегувам се, разбира се! Редактирано Септември 6, 2009 от Ивелин Цитирай
Aquarelle Отговорено Септември 6, 2009 Отговорено Септември 6, 2009 Честно казано, много се двоумих между MacBook и iMac, но не ми се занимава с големи компютри...искам да мога да си го нося с мен...или като си легна, да си цъкам нещо и като ми писне, просто да го затворя, вместо да ставам да гася цяла система... Имах iMac преди 2-3 години, но ми се вижда някакво компромисно решение между лаптоп и десктоп компютър. Пък и не съм тръгнала да правя сериозна продукция, за да ми трябва голям компютър...искам да имам на какво да си записвам идеите и да се самообучавам в basics на звукоинженерското изкуВство. А и разликата в цената не е толкова драстична - за едни и същи параметри, щях да спестя около 1000 лв, ако си бях взела iMac Подобренията в аудиото са основно Flex - дава ужасно много възможности за манипулации, както и Crossfade tool-а - много е удобен за event based операции, ако не ти се занимава с автоматизации (аз лично много ги мразя). Китарните джаджи (от които тепърва смятам да се възползвам нашироко, след като вече имам читава китара). П.П. С удоволствие бих смесвала в гората - там поне няма retro-industrial-трамваи, мотористи-комплексари и малоумни чалга-консуматори Цитирай
abstract iv Отговорено Септември 6, 2009 Отговорено Септември 6, 2009 ...А и разликата в цената не е толкова драстична - за едни и същи параметри, щях да спестя около 1000 лв, ако си бях взела iMac ... Уаууу! Ти по колко изкарваш на ден ако не е тайна да попитам ? Цитирай
Aquarelle Отговорено Септември 6, 2009 Отговорено Септември 6, 2009 Знаех си, че ще възникне такъв въпрос... Изобщо не изкарвам много...това са пари от продажба на имот, така че мистерията е разгадана Предпочетох да ги вложа в нещо смислено, вместо да ги похарча по бутици и заведения 1 Цитирай
abstract iv Отговорено Септември 6, 2009 Отговорено Септември 6, 2009 Евала ! Аз също напоследък доста разглеждам оферти за Mac Book но всеки път парите ми се виждат просто твърде много, каквото и да е...! За голям Mac Book 2 бона за Mac Pro - 3 бона, а разликата в параметрите огромни!!!!!! Цитирай
Aquarelle Отговорено Септември 6, 2009 Отговорено Септември 6, 2009 (Редактирано) Ами на мен всичко заедно с Logic-a ми дойде почти 6,000 лв... заради хубавите ми сини очи ми направиха малко отстъпка Но това стана защото исках лаптопа ми да е по-по-най Редактирано Септември 6, 2009 от Aquarelle Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 Лоджика си ферка на G5-ицата по живо и по здраво, пък и действително работи по-добре от 8-ицата. Разликата не е голяма, но все пак се забелязва - едни и същи проекти, които ми сриват 8-цата, 9-ката си ги подкарва, макар и с 80-90% CPU. Flex-a също е яка далавера. Вече се замислям дали да не си остана на Лоджика, наместо да си взимам ProTools. Цитирай
Recommended Posts