Valserp Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 Ами щом във форума ще се прави раздел за ревюта, за чии Хикс има такъв във сайта? Този в сайта дори го бях забравил. А като го отворих - не можах да разбера как мога да търся ревюта за "Х" инструмент.
Fenix Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 Търсачката е малко бъгава, ако искам да търся ESP LTD, EMG, Vox, SG, KV, кво трябва да правя? http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=25751
Slav Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 ^ А когато Harvester Of Sorrow си избираше китара бяха пуснати 5-6 теми и беше все едно предизборно общоселско събрание А когато аз си избирах китара, не пуснах никаква тема, а изчетох всичко, отидох си в магазина и взех китарата, която ми легна в ръцете без да ми пука за нищо друго. В крайна сметка, важното е самият ти да си удовлетворен ... Това, че някоя китара е страхотна, не я прави автоматично подходяща и удобна за всеки. Различни хора, различни предпочитания, различни китари. Според мен, смисъл от ревюта има тогава, когато някоя китара е с фабричен дефект или е много надценена - да се има предвид това, когато се пробва и избира.
Stoyansky Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 Т'ва само аз ли излиза, че съм писал тема? Отново съм уникален....
Harvester Of Sorrow Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 Според мен, смисъл от ревюта има тогава, когато някоя китара е с фабричен дефект или е много надценена - да се има предвид това, когато се пробва и избира. Също и ако някоя китара е доста подценявана, като повечето евтини марки или евтините модели на "големите"
yotzzo Отговорено Юли 31, 2009 Отговорено Юли 31, 2009 (Редактирано) С тази тема така стреснахте хората, че пращат л.с.-та - "каква китара да си купя" и т.н. И така получават мнения от по-малко хора, което може и да е добре, като се замислиш... Редактирано Юли 31, 2009 от yotzzo
IgniteAll Отговорено Юли 31, 2009 Автор Отговорено Юли 31, 2009 ^Ако това не е поредната плоска шега, моля прати ми този сладурковец, който те е занимавал с подобно ЛС, за да завърша деня си с него. А ако написаното от теб е просто ей така метнато, жалко за това изказване, защото не смятах, че разсъждаваш по този начин. Темата се затваря, защото вече даде резултат - имаме анкета и желаещи да помогнат, за да имат новобранците нужната информация. На онези, които насочиха темата в правилната посока, много благодаря! Онези, които просто защитиха дечицата с въпросителни знаци над главите за всяко нещо + "Ходи ми се до тоалетна, с коя ръка да се изпикая, за да мога да свиря като Джеймс Хетфийлд?", просто доказаха, че наистина имаме много работа в този раздел и с риск да ме обикнат още повече хора в този форум леко се мятам да гледам какво става тук по цял ден за един доста голям период от време Умната, Вик
Recommended Posts