AFTER-THE-RAIN Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Мюзик Център Филибе Аааааа!!! Не знаех че в БГ има внос на PRS и ако това са релните крайни цени на китарите направо супер!!! Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 Не са крайни цени виждам само че са в евро което пак не е лошо за ПРС.ама дали са с ДДС??? Сори че малко извън темата ама се развълнувах като ги видях тея китарки :inlove: :inlove: :inlove: Цитирай
synchu Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 SE (special edition, shit emitted) серията е доста далеч от дъ риъл PRS и на мен поне не ми харесва особено много поне от тези, които съм пробвал (за сметка на това изключително харесах усилвателя, на който пробвах Tremonti SE - VHT Pitbull Култов дзвер просто). Все пак т'ва си е бюджетната серия на ПРС. Все таки вкус различен, хора много И с оглед да спестим време, форумно пространство и философски разсъждения на темите дали си заслужава ценовата разлика и въобще някога дали съм виждал, пипал, свирил на SЕ и респ. дъ риъл PRS - не знам дали си заслужава ценовата разлика, невероятни китари са риъл ПРС-ите, но наистина леко прекалено скъпи, което идва от името и репутацията на компанията и да пробвал съм и SЕ серията (Santana SE, Tremonti SE) и дъ риъл Singlecut ( :inlove: ) & CE. Цитирай
musicman Отговорено Май 10, 2006 Автор Отговорено Май 10, 2006 Не са крайни цени виждам само че са в евро което пак не е лошо за ПРС.ама дали са с ДДС??? Сори че малко извън темата ама се развълнувах като ги видях тея китарки :inlove: :inlove: :inlove: То си пише, че са без ДДС освен това са за германия. А тук колко са може да ти каже само и единствено всносителя им. Но горе долу е цената в сайта + ддс + мито + някаква печалба. Все пак питай по-добре. И с оглед да спестим време, форумно пространство и философски разсъждения на темите дали си заслужава ценовата разлика и въобще някога дали съм виждал, пипал, свирил на SЕ и респ. дъ риъл PRS - не знам дали си заслужава ценовата разлика, невероятни китари са риъл ПРС-ите, но наистина леко прекалено скъпи, което идва от името и репутацията на компанията и да пробвал съм и SЕ серията (Santana SE, Tremonti SE) и дъ риъл Singlecut ( :inlove: ) & CE. Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 По Коледа аха да се почерпя с едно Тремонти...ама добре че се "вразумих"... Иначе си бяха пуснали на стахотна оферта( в лева излизаше точно 1000) А китарата с убиец!Само дето беше бяла и това малко ме разколеба ... Цитирай
Recommended Posts