billymilano Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 и Крис Уичхънтър не е от най-стройните... Ангъс Йънг сваля по 3 килограма на концерт. Това е не само от метаболизъм, но и от дехидратация и "изгаряне" на калории. Възстановяването също не е леко... Цитирай
geni2x Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 https://tickets.acdc.com/ poor angus трябва да е с отрицателно тегло при такъв график )) Цитирай
billymilano Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 точно това казвам, възстановяването е сериозно. и е на специална диета. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 Има и един друг " голям, дебел и жалък нещастник " - Gene Hoglan се зове Пича си свири безумните каси с някви тежести. Това, според вас, някакъв начин да отслабне ли е ? Mне слаб приток на мозък към главата,но ние не сме виновни за това! Иначе за свиренето по 8-9 часа е доста опасно ако по принцип изобщо не свириш да се изсилиш днеска 9 часа и следващите 2 седмици изобщо,ако се упражняваш повече от 6 часа трябва да го правиш всекидневно и постепенно да надграждаш с по голяма и по голяма продължителност. Е да де то дехидратацията значи точно обезводняване,трябва да се пие повече вода особено лятото.....иначе аз специално като свиря след това задължително трябва да ям нещо сладко бомбонки и разни такива истории. Цитирай
boreto Отговорено Юли 24, 2009 Отговорено Юли 24, 2009 Аз пък от как свиря на барабани съм "надебелел". Бях само 82, а сега гордо чупя кантара с още 3+ По тая логика след 12 години ще съм мазен, дебел, и понеже ще изпростея няма да свиря на барабани С малко занимания с китарата смятам сериозно да намаля окосмението по гърдите, защото като свиря седнал и китарата ми се опира точно там. За други козметични и физически корекция явно ще се наложи изучаване и овладяване на други инструменти Цитирай
mexico Отговорено Юли 24, 2009 Отговорено Юли 24, 2009 Ха ха, ама че весела тема Ами то ако се сваляха килца от свиренето на барабани, Poogie Bell нямаше да изглежда така: Цитирай
WenzelWeck Отговорено Юли 24, 2009 Отговорено Юли 24, 2009 Ами то ако се сваляха килца от свиренето на барабани, Poogie Bell нямаше да изглежда така: Хаха 'Секи луд с номера си.... Де да знам .. може и да е от барабаните ,макар че малко се съмнявам Цитирай
bibo Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 Бе не се свалят ама вижте го тоя как се е изпотил по лицето... а като се потиш, значи нещо те е изморило => гориш калории. Аз като свиря песни с доста double bass и после се изпотявам се1 съм тичал 2 километра. Така че според мен всичко е до определения човек. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 Само туй ми трябва. Както съм 70 кила с мозъка... кусур ми е да отслабвам. БДУ, количеството пот няма общо с това колко работа си свършил и колко калории си изхабил. Въпрос на индивидуалност, зависи каква ти е топлинната регулация. Дори при един човек се мени според гъстотата и интензивността на заниманията му. Цитирай
Dez Отговорено Юли 30, 2009 Автор Отговорено Юли 30, 2009 Ха ха, ама че весела тема Ами то ако се сваляха килца от свиренето на барабани, Poogie Bell нямаше да изглежда така: Той от едно свирене може да маха 1500 калории примерно, ама после като яде 2 пъти толкова.. как искаш да отслабне ) Цитирай
HERB Отговорено Август 21, 2009 Отговорено Август 21, 2009 аааа...аз откакто не свиря съм вдигнал килцата...ама така е ! Като се зажените ...ще видите вие !!! Цитирай
drum-beat Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 мисля че със сигурност се свалят - няма как това все пак са барабани! никога не сядай да свириж на барабаните без позитивно мислене! Цитирай
Dez Отговорено Септември 7, 2009 Автор Отговорено Септември 7, 2009 моите приятелки като разбраха ,че от свиренето на барабани се свалят килограми и искат да ми идват на гости вече ще има кой да ми готви Цитирай
boreto Отговорено Септември 9, 2009 Отговорено Септември 9, 2009 Мен ако питаш ще има кой да "ръбиш" Цитирай
ivi4a89 Отговорено Ноември 15, 2009 Отговорено Ноември 15, 2009 Всичко е до метаболизъм човек.Но твърдо съм убеден че от свиренето на барабани се свалчт килограми .Лично съм го изпитал.Но само ако се потиш иначе едва ли Цитирай
Recommended Posts