Jump to content
Българският форум за музиканти

drum-beat

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    drums

Profile Information

  • Gender
    Female

drum-beat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. мисля че със сигурност се свалят - няма как това все пак са барабани! никога не сядай да свириж на барабаните без позитивно мислене!
  2. ЗДРАВЕЙТЕ! ТРЯБВА МИ СПЕШНО УЧИТЕЛ ПО БАРАБАНИ И СОЛФЕЖ В ПАЗАРДЖИК!КОЙТО ЗНАЕ ДА ПИШЕ,ПО-ДОЛУ
  3. благодаря ти аладине! аз гледах много по нета учители по барабани (ама все пак не знам кой какъв е-по характер), обаче предлагаш ли некой по-добър на който може да се разчита, да ме научи както трябва?
  4. между другото вече видях в други теми още ноти така че започвам да се обучавам сама с нотите за барабани и ще видя освен за учител по барабани,много ти благодаря
  5. здравейте....наскоро започнах да свиря на един "барабан" - обикновена кофа! много искам да се реализирам в бъдещето като барабанистка..но няма мангизи...и тепърва ще събирам!преди свирех на перкусии, но барабаните и рокът са завладявали винаги моето сърце, затова сега им се отдадох изцяло! почнах голямо търсене из нета за да намеря ноти за барабани(твърде че нямам никаква музикална грамотност!) и така един ден попаднах на няколко статии в уикипедия за баРАбАнИте.там бяха показани всички ноти които се използват за барабани+история и много друга полезна информация. чела съм че много барабанисти( сред които и венко от шоуто на слави-така пише в биографията му предоставена в сайта на слави и компания, а и румен миневчев от drum center sofia ) не са завършили музикално училище и т.н. -тоест нямат муз.образование кой знае какво///ами всички са пътували из разни страни, градове - , свирели са по аматйорски конкурси и с времето са трупали опит в усвояването на барабаните, така 1ден са се озовали на голямата рок сцена та...въпросът ми е какво да направя за да се развивам с барабаните - да си търся учител (само дето съм от малък град на 80км от столицата), да направя като тях, да се запиша на пиано и да уча нотите,.....Какво? моля Ви това, напишете нещо по въпроса ми!!! help!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.