Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Уж ходи да работи в ателието от сутрин до вечер а той нашия виж с кви работи се занимава :drummer:

Редактирано от pioneer 306c
Отговорено

Сега, първо - искам да заявя, че това изобщо не съм аз и че става дума за друг калпазанин! Второ - имам жеуезно алиби за въпросният ден и купищата талаш могат да го докажат! И трето - презервативите не бяха 90, а само 50.

п.п. Синоптиците от Националният институт по метеорология и хидрология към БАН, изпратиха предупреждение, че "Чирпанската градушка", след като премине през Варна, ще се насочи директно към Силистра! Честито граждани!

Отговорено

Олоу... шашкън компания... Оставете чиляка да прави това дето го може... Аз един ден тази седмица се излъгах да мина през ателието и още имам съновидения... Съновидения от вида на попранени/преправяни/направени Charvel-и, Ovаition-и, Fender-и, Gretsch-oве и др. Не можах да направя снимки щото ми трепереха ръцете...

Отговорено (Редактирано)

хм.

Пък аз като ида при него само трици и разни рендосани талпи. Явно Ончо ги крие и ми показва разни цепеници.

Другия път ще мина оттам без предупреждение с няколко мини камерки и ще заснема аз ...

:whistle:

Редактирано от pioneer 306c
Отговорено

westnikfenomen.jpg

Наистина много въпроси. Ето защо е малко странен през последния месец. Значи и обири правил...с презервативи... хм. Очен странно?!?

Отговорено (Редактирано)

Я стига с коментари от сорта "Совите не са това което са"!... ааааааааааааа!!! :huh:

Айде маани таа полиция, айде маани тия 5 лева!

Коце, земи пусни някоя нова снимка, че аудиториятя съвсем изфиряса веке... То бива "абстиненция", ама то веке се не трай... :excl::blush::wallbash:

:whistle::tomato: :tomato: :tomato:

Редактирано от dandilov
Отговорено

Ето го най-новото произведение на Коцето. Инструмента е просто извънземен! Коце голям си!!!

Ето и спецификации:

Neck throught, body mahagony with maple top, maple neck , ebony fingerboard,pickups Seymour Duncan Blackouts AHB1, tremolo Gotoh Floyd Rose, Grover Tuners.

thumb_1044043IMG_4794.jpg thumb_1695762IMG_4823.jpg thumb_7901345IMG_4831.jpg

thumb_5325968IMG_4828.jpg thumb_4492908IMG_4793.jpg thumb_7801168IMG_4791.jpg

Отговорено (Редактирано)

Браво, браво... Зелено дърво! Ключове под дъга... Чист castom shop от KDBasses...

Нито купувам, нито продавам, само го хваля!

Редактирано от a_panov
Отговорено

Благодаря ти Деански за хубавите думи! Благодаря на всички, които по един или друг начин участваха в реализирането на този проект! Благодаря за отзивите и коментарите!

Искам само да добавя няколко неща по китарката:

- Грифа е 3 части Яворче;

- Монтирани са в грифа carbon fiber reinforcement шини;

- Инлеите са Abalon;

- Конструкцията е скрит нек-тру (Hidden neck-thru). Доста засукана конструкция и определено изисква доста сметки доста приспособления за прецизно и качествено лепене.

- Топа е наш БГ Явор с два цвята фурнир за контраст;

- 25,5' скала.

Затова се сещам като допълнение. Направих няколко снимки, но те се оказаха абсолютно некачествени. От всичките ми усилия да заснема детайлите по китарката, само една единствена снимка става за нещо - ето я:

sam0716h.jpg