pioneer 306c Отговорено Декември 15, 2011 Отговорено Декември 15, 2011 Браво бе Ачо, ние тука точим зъби от месеци и ти накрая ни лекинко ни плъзна по тъча с "...ми то ся нямам качествени снимки" ... Ще направим фонд, ще съберем някой друг лев и ще ти купим някоя хубава снимачка за да нямаш друг път оправдания. Цитирай
BassTraffic Отговорено Декември 16, 2011 Автор Отговорено Декември 16, 2011 Ненко, те това е приказка! Айрянчетата те са ясни Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Декември 16, 2011 Отговорено Декември 16, 2011 Коце, голям си! Честито на собственика! Невероятна китара, нямам думи! Коце да знаеш, че събирам пари да и правиш арчтопав клонинг. Предлагам да си направим шоу от типа Биг Брадър и да накачим навсякъде из ателието на Коцето камери. Хем няма да хленчим че няма снимки, хем ще виждаме всичко от кухнята. 1 Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 16, 2011 Отговорено Декември 16, 2011 То т'ва му е редовния номер, ня'ам, нимо'а, ниста'а..., ае на мен управдания читът ли ми са, а?! Пу! Цитирай
pioneer 306c Отговорено Декември 16, 2011 Отговорено Декември 16, 2011 Накрая ще взема аз да пускам снимки от проекти и ремонти в неговата тема. Да му е гадно. Цитирай
dandilov Отговорено Декември 16, 2011 Отговорено Декември 16, 2011 Честито на собственика на това великолепно бижу! Коце, забелязвам все повече искри на абсолютно съвършенство във всяко следващо твое произведение! Приготвил съм ти и едно мое homemade съвършенство, бутилирано. Очаквай Дядо "Еконт - Коледа" да те навести тези дни. :D Хайде със здраве и наздраве! 1 Цитирай
Rammkopf Отговорено Декември 19, 2011 Отговорено Декември 19, 2011 Аууу, чи грозна китара! И крадната от Bernie Rico, на туй утгори! УжасТ, ти ка'ам! Цоньо, зимай си фърляй занаятя вече, седай да пийм! Цитирай
BassTraffic Отговорено Декември 20, 2011 Автор Отговорено Декември 20, 2011 ^ Люх, Манчооооо, к'ви думи драскаш саму! Ти ся на меня крадец ли ми викаш или саму алкухулик? Цитирай
ZEVS Отговорено Декември 26, 2011 Отговорено Декември 26, 2011 Страхотна китара, истинска красота и метъл мания, някои фенове доста бързо разпознаха и Bernie Rico, няма лошо, усещат ги нещата хората Честита Коледа и най-добри пожелания на всички Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Януари 12, 2012 Отговорено Януари 12, 2012 Коцеееее!!! Ти застреля всичко детско и наивно в мене!!! Цитирай
EAmechaniX Отговорено Януари 12, 2012 Отговорено Януари 12, 2012 Стрелчо, туй що няма седем струни, уе? Цитирай
Георги Тотев Отговорено Януари 12, 2012 Отговорено Януари 12, 2012 Стамате ... ко мъ напраи ва. Иде ми да дода и да те цуна. Арно си го свършил! На Панов да муй чистито и със здраве да си я чигърта таз красавица! Поздрави! Герги Цитирай
Recommended Posts