abductor Отговорено Април 12, 2010 Отговорено Април 12, 2010 Определено може, моята точно така я направи Славейко (и не само нея). Цитирай
BassTraffic Отговорено Април 12, 2010 Автор Отговорено Април 12, 2010 А може ли да попитам г-н. К.Димитров, китара с гриф Bolt on , може ли да стане set-neck? Може, може, той АРИЕЛски (като пресен пример) знае как, даже и смело снимки размаха! К. Димитров Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 17, 2010 Отговорено Април 17, 2010 Айде, от мен да мине, да отменим малко Д-р Коце, че много зает напоследък... Все пак, намери време, за което съм му много благодарен, и напредваме с Проект "Конверсия Рики-в-Румен"! Нещата почват да придобиват завършен вид, тук два бегли примера: Сега умуваме как точно да разположим адаптерите и после почва финалното ровене!!! Ще съм благодарен за всички евентуални коментари, съвети и напътствия! Цитирай
BassTraffic Отговорено Април 17, 2010 Автор Отговорено Април 17, 2010 (Редактирано) По-точно умуваме, как да разположим адаптерите - разстояние от струнника и съответно разстояние един от друг. Ако някой има предложение кое, къде да стои, сега е момента да сподели , а той Бачо ще почерпи . К. Димитров Редактирано Април 17, 2010 от BassTraffic Цитирай
Telerig Отговорено Април 17, 2010 Отговорено Април 17, 2010 Вижте на оригинален Рикънбакър как са и го направете Бакенрикър Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 17, 2010 Отговорено Април 17, 2010 Мдам, ама няма смисъл - просто адаптерите и електрониката нямат нищо общо. Цитирай
prayer4eto Отговорено Април 17, 2010 Отговорено Април 17, 2010 1/4(може и 1/5 ) от сегашните разстояния(гриф-нек, нек-бридж) скъсяване към грифа ? Цитирай
BassTraffic Отговорено Април 18, 2010 Автор Отговорено Април 18, 2010 Аз съм съгласен с prayer4eto, за преместване на адаптерите, особено за нек адаптера още малко към грифа. АнтоNeo, я си представи, къде ще си подпираш пръста, когато жулиш по него и ако позицията на адаптера откъм звук не е от значение, то барем да е удобно за теб при свирене. Едно пояснение - колкото по-към грифа се изтегля Neck адаптера, толкова повече ниски са налице. Постановката ти е ето такава: Поздравление за страхотното представяне на бандата на Старозагорска територия! Беше удоволствие за мен да присъствам . Някои хора вече съжаляват, че не дойдоха, за което молят за реванш. К. Димитров Цитирай
synchu Отговорено Април 19, 2010 Отговорено Април 19, 2010 Т'ва не е Антонио бе, т'ва е астралната му проекция, аз го знам той е с дълга коса, брада и ластични дънки ... Бас из дъ бест, трябва да снимам какво 'убаво се получи моя "Бас". Цитирай
BassTraffic Отговорено Април 20, 2010 Автор Отговорено Април 20, 2010 Аз бат' АнтоNeo не го знам, как е бил в оригинал, но и в тази проекция си жули коварно на баса. Та като стана приказка за бас - Бат' Анто', какво правим казваш с наместването на адаптерите? К. Димитров Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Мисля, че ги уточнихме х'Адаптрите в личната ни кореспонденция, Маестро! Имаш пълен картбланш за последващата интервенция! Цитирай
EAmechaniX Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 (Редактирано) Баси тос бас, баси! Ари ве Станчо, ко стана ве мале?! То не беши едно, друго, активна електроника, още една, чи удъ, чи ток, чи...аве ей , ари чи ши дода и щи чупа колата да знайш! И агнито щи изям, аха! Изтекоха ми очите да чакам да го вида кой туй нящо - бас(и)! Ся съм са наридил на упашката, пък да видим га ши доди тос моя рет...догодина сигурну... U R Elephucking да тай yet! Редактирано Април 20, 2010 от EAmechaniX Цитирай
BloodMetall Отговорено Април 23, 2010 Отговорено Април 23, 2010 Да се похваля. И моята красавица скоро заминава при д-р. Димитров . Цитирай
BassTraffic Отговорено Април 30, 2010 Автор Отговорено Април 30, 2010 (Редактирано) Привет Другари! продължението на работата по "Румен" бас доведе до следните резултати: - най-накрая центрирахме позицията на адаптерите и изкопах отворите; - наличието на малките акустични камерки допринася за повишаване на състейна, редуциране на средночестотният диапазон и облагородяване на звука... - грифа е също залепен. В общи линии остана само да се подреди електрониката и да се изкопае кутия. К. Димитров Редактирано Април 30, 2010 от BassTraffic 1 Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 30, 2010 Отговорено Април 30, 2010 Опааа, вижда му се вече края! Цитирай
Recommended Posts