SergoX Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Благодаря на всички ,които поддържат идея на логото! Станишев такъв инструмент не заслужава! Които живял в СССР ,ще ме разберат !!! А за "Хепита" - моля,моля - не им разваляите интериора,и без това не им са хубави "закованите" трофеи. Такива чудесии се "отковават" от Гренландски кръчмички,колега от София дето преди мен отскубна един GRETCH 1967 от стената в NUUK може да подтвърди моите думи. Че и логото го патентовахме вече с другаря K.D. ! Няма да има такава друга !!! Косьо,преклонявам се ! ПС: не сме стигнали още до електрическата част. ПС2: на една вълна сме с колегата,дет я нарече Червената Шапчица - аз така й викам галено.Кат си във Варна - торти от мен !!! Цитирай
SergoX Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Трябваше да пише направо "Джипсън" ... За щастие ние не искахме да правим КИЧ-китара затова "GIBSON" не става,а пак "JIPSUN" ,както съветваш, ептен !!!! Цитирай
synchu Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Имах предвид направо на кирилица ...би било идейно ... Цитирай
BassTraffic Отговорено Септември 11, 2009 Автор Отговорено Септември 11, 2009 (Редактирано) Коце, тази сутрин станах крив като макарон, спи ми се, реве ми се... отивам на работа... Отварям форума с цел да видя кой какво и след точно три минути влязох в твоята тема. Бива ли така, бре момче!?! Да разплакваш хората толкова рано сутрин! Как те не бе срам, кажи ми само! Това лого... Аз... Не мога... П.П. Излизам в обедна почивка в 10 сутринта заради теб! И поздрави на всички фенове на Гибсън с това творение! Вик, срам не срам това е на мегдана! Малко ми е съвестно, за дето предизвиквам сълзотеч, ама се успокоявам с предположението, че причината е искрен смях. ...иначе няма нищо лошо в това, обедната почивка да е маааааалко по-дълга от работното време. Аз лично към това се стремя . ... Искам го и аз, ако не е запазено само за тази убавица. ...ще се разберем на 6 очи Това лого направо издави рибата из Янтра!!! То бива, то може, ама такова нещо не бях очаквал!!! Тая тема ми изяде всичкото свободно време, кой, какво, все нея гледам дали няма нови постове с любопитен снимков материалец. Та като стана въпрос за рибата из Янтра, вземай чували и я събирай. Пълни фризера (осоли я обаче) и на Никулден качваме се на легендарният ми Форд (ако кариеса по ламарините не го довърши) и потегляме към дестинация Варна. Таман НиколЮ Сандвичев ще има имен ден и ще почерпи, а рибата ще му е като подарък, защото едва ли е опитвал речна риба умряла от смях. @Telerig Адаш, може и това да се направи, ама ще трябва първо малко коса да си набода, обезкосмяване по останалите видими части по тялото е задължително, гърди да си сложа и да си удебеля джуките, че да има ефект Между другото мислихме с колега развитието на подобна идея, но... резултата е видим. К. Димитров Редактирано Септември 11, 2009 от BassTraffic Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 (Редактирано) и на Никулден качваме се на легендарният ми Форд (ако кариеса по ламарините не го довърши) и потегляме към дестинация Варна. Таман НиколЮ Сандвичев ще има имен ден и ще почерпи, Опа- опа, шшш, Пейчо, ти т@шачиш ли са с меня или са м@дурчиш, ба ой!? Тос Форд аку стигне ду Варна с идин чувал риба у багажника, ас ти убещаам, чи шти го модна на Миерцедес! Правоъгълна кутийка без багажник - с колела, със моторче доста шумно набедено за кола. Захабена немска бричка и с дизайн на всъдеход, то купува се страхотно от дебил до идиот. Имидж страшен има, братко, внасяме го и до днес, но поне сме мазохисти мажеме се здраво с грес. Ремонтираме, но знаем, туй е нашата кола, и пред никого не ще признаем колко гадно е това. Хванеш ли обаче Форда ще се друсаш здраво, знай, от цени и от павета пломбите ще ти изпадат май. Форд барака е голяма като нея друга няма! Ескорт, Мондео или Ка мястото им е на боклука. Но когато сняг запръска, що ще чиниш ти зимъска? Трябва да изхвърляш гумите си стари Фордът просто няма да запали! И накрая - що да кажем за ръждата дето ми яде колата? Съжалявам, истината е само една - разделяй се бързо с таз трошка - кола! Отивам в сервиза за пети път днес с надежда едничка :"дано има прогрес!" Монтьорът, доволен, усмихва се харно, и гледа към джоба ми някак коварно: -Момче, какво пак ти се случи, ти май с тоз Форд въобще не сполучи! -Влязох във дупка, плитка и тясна... -Ми ето ще сменяме джантата прясна! И тоз път ремонтът илзезе ми скъпо, но що ли да сторя - пак гледам тъй тъпо. Прибирам се вкъщи отегчен и сломен, таз марка злокобна, ама хич не е за мен! Редактирано Септември 11, 2009 от EAmechaniX Цитирай
BassTraffic Отговорено Септември 12, 2009 Автор Отговорено Септември 12, 2009 Мунчо, заби голям пирон в автомобилното ми самочувствие ....... Цитирай
liquid_death Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 И мен ме поряза това.... не че не знам това по омазаните се ръце... За китарата - става чудесна! Цвета е супер , за логото нямам какво да кажа - Серго, ти си гений! Цитирай
Viper-X Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 Всъщност това стихче за Форда е преработеното "Ода за Голфа", в оригинал е на VW, та тях по би има прилягало даже Цитирай
BassTraffic Отговорено Септември 12, 2009 Автор Отговорено Септември 12, 2009 (Редактирано) im sorry... Руско, само с китки няма да мине номера . Ще ти пусна един жокер как да се реабилитираш : Рецептата е тортички в неограничени количества и абонамент за зъболекар . ........ Редактирано Септември 12, 2009 от BassTraffic Цитирай
Slide Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 (Редактирано) ...и за Опела 2Х1 А, де... А, де... А по темата - китарката изглежда чудесно, към момента. Много соц. настроение лъха от нея... Така лого е по-добре от "Jipson", щото щеше да е типично в руски стил - да се вземе нещо, да се реконструира с леко модификации и... бой по гърдите. Редактирано Септември 12, 2009 от Slide Цитирай
BassTraffic Отговорено Септември 12, 2009 Автор Отговорено Септември 12, 2009 (Редактирано) Сега дойде ред на снимките с китарката в малко по-приличен вид. Близък план на зоната с потовете. Вижда се, че има допълнителни две отворчета за цека ключета, които електрониката изисква. Отворчета, които не бяха в предварителният план и се наложи да се дялат допълнително, както и да се разширява цялата кутия за потове. Тук е жака и новото му място. Лакираното лице на тялото: ... и лакираното гръбче. К. Димитров Редактирано Септември 12, 2009 от BassTraffic Цитирай
Recommended Posts