Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 11, 2005 Отговорено Ноември 11, 2005 По принцип според мен почти всяка апаратура за записване върши работа. Дори касетофонче с кондензаторно микрофонче става. По - скъпата апаратура има тенденция да разкрасява записаното, и също не е много обективен метод за слушане. Ако с касетофон звучи добре - значи е добре! Цитирай
Caruso Отговорено Ноември 12, 2005 Отговорено Ноември 12, 2005 Аз се записвам с еи това тук. Напулно е достата4но за да се 4уе каде кво не е добре. тук Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 12, 2005 Отговорено Ноември 12, 2005 Въпроса е да не изкривява звука, а аз поне не се сещам за някоя евтина джаджа, която да не променя и прецаква звученето. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 13, 2005 Отговорено Ноември 13, 2005 Ами дори да го изкривява, то пак си личи когато нещо не е добре. Нали няма да се правят професионални записи с въпросното устройство. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 14, 2005 Отговорено Ноември 14, 2005 Ами ако искаш да си чуеш тембъра и дали го променяш ефикасно и ефективно? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 Е, тогава трябва да отидеш в някоя лаборатория на NASA да те запишат там. Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Да записваш лекций с диктофон да става, ама пеене !?! :think: що за глупост е това? Да ако ти идват идеи за песни през 5-10 мин. за не ги забравяш ОК. Купи си по евтин микрофон има ги по 60-70 лева инсталирай си някава по лека програма за звукозапис в компютъра и нямаш никакви грижи, даже може да си наслагваш повече гласове. Цитирай
Benny Exclusive Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 Явно не си ме разбрал, Mark Avrelii Ставаше дума за машинка, която можеш да пренасяш навсякъде... Много хора от Академията го правят... Но най-удобно е, когато отиваш на урок да пееш... обикновено ти отиваш при учителката си, а не тя при теб... взимаш си въпросното устройство и после след урока си преслушваш записа... така много по-лесно ще си осъзнаеш грешките и ще можеш да ги поправиш... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 Марк, ти какви програми ползваш, сподели малко челен опит Цитирай
Грация Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 Това за чуването отстрани е наистина важно за обучението. Там където ходя на уроци се записва всяко изпяване и се слуша всеки път. Много помага, наистина. Освен това можеш да откриеш местата, където чрез техника да промениш звученето, при мен се получава. Цитирай
Benny Exclusive Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Graciq, кажи какъв вид пеене учиш, какъв глас си. Също така къде ходиш на уроци и при кой преподавател И да не забравиш да кажеш с каква машинка се записваш. Може да е полезен съвет за другите. Цитирай
Грация Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Graciq, кажи какъв вид пеене учиш, какъв глас си. Също така къде ходиш на уроци и при кой преподавател И да не забравиш да кажеш с каква машинка се записваш. Може да е полезен съвет за другите. Benny Exclusive, уча рок песни предимно вече. В началото учих и други. Ходя на уроци в студиото на Георги Мирчевски - той ми преподава. Не зная с какво ме записва - за този един час, в който съм при него гледам предимно да пея - не съм питала Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 И ве пак, доколкото разбирам, те записва в студио (със студийна техника), а не с джобно приспособление, нали? Цитирай
Грация Отговорено Януари 17, 2006 Отговорено Януари 17, 2006 И ве пак, доколкото разбирам, те записва в студио (със студийна техника), а не с джобно приспособление, нали? Да, да разбира се. Цитирай
Recommended Posts