prayer4eto Отговорено Януари 6, 2010 Отговорено Януари 6, 2010 ^ Когато цитираш част от коментар - правиш цитат и орязваш частта, която не те интересува. Това е позволено, понеже обикновено тези цитати не са дълги - все пак наблягаш на нещо конкретно: ...алабала това, което коментираш алабала...
Ивелин Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 (Редактирано) Всеки би трябвало да е способен да редактира собствените си постове колкото си иска и когато си иска. Единственото по-яко от това, е да си способен да редактираш и чужди постове! Иначе, ще се редактират стари теми, ще се получат обърквации...и долни инсинуации! Поста ти няма да има стойност, защото винаги можеш да го промениш и за това времето за редакция е кратко, но достатъчно за да оправиш грешки. При мен винаги са много! Според мен ще е по-добре времето за редакция да е 30 мин. (сегашното не е 20мин, а 15мин или поне при мен времето тече по-бързо) коментар: 3:56 последна редакция: 4:10 Редактирано Януари 7, 2010 от Ивелин
Ивелин Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 На 15 мин. бутона за редакция на горния ми пост изчезна.
Hillbilly Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 ^ма така е,у големата ябълка времето тече по-бързо
Ивелин Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 В крайна сметка ще направите ли времето за редакция на реални 20 мин?
sw1tched Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 Аз пък се съгласявам с хората, които се оплакват от максималния брой цитати. Поне 5 пъти ми се случва, като последния ползвах кавички или нещо такова за заместител, но не си е работа.
разбойник Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 +1 Аз също съм на мнение, че ще е по-добре да се увеличи времето за редактиране, както и броя позволени цитати.
Mephistofel Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 Времето за редакция е променено на 20мин, а цитатите вече са пет.
Recommended Posts