Jordan_J Публикувано Ноември 7, 2005 Share Публикувано Ноември 7, 2005 Тук е една балада (цялата !!), която записах миналата година. Без вокалите е и е записана в домашни условия, но мисля, че стана много яко ... и там с едни гайди ... ще чуете и кажете .... Чакам отзиви! Адреса е: TYK Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Ноември 7, 2005 Share Отговорено Ноември 7, 2005 Определено ми хареса! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 7, 2005 Share Отговорено Ноември 7, 2005 Мен също. Отде са гайдите, бтв? абе сигурно ставам досаден, защото го повтарям постоянно наоколо... ама намали малко тоз бас, че дъни неприятно...и има едни съб честоти, които са прекалено много..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Ноември 7, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 7, 2005 Мен също. Отде са гайдите, бтв? абе сигурно ставам досаден, защото го повтарям постоянно наоколо... ама намали малко тоз бас, че дъни неприятно...и има едни съб честоти, които са прекалено много..... Миксирах на слушалки и определено звучи ОК. Не знам на какво слушаш, но е възможно да има повече "съб", защото вероятно ми е убегнал в слушалките, пък ползвах малко "максимайзинг" ... Не съм прослушал за "съб", защото нямам такъв. Възможно е да си прав... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Ноември 7, 2005 Share Отговорено Ноември 7, 2005 Странно, според мен също трябва да се намали баса - лекичко. Слушам през някакви ефтинки слушалки Philips. Идеята с гайдите е супер, по някое време може да се включи пак китарата - но пък да не вземе парчето да стане дългичко !! А може да се експериментира и друго, гайдите да се включат съвсем за малко някъде по средата (колкото да загатнат за присъствието си), а към края вече да се оставят да се развихрят. Иначе парчето е супер - като се сложат и вокалите, ще трепе наред. Кажи нещо повече за този максимайзинг. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 7, 2005 Share Отговорено Ноември 7, 2005 Мен също. Отде са гайдите, бтв? абе сигурно ставам досаден, защото го повтарям постоянно наоколо... ама намали малко тоз бас, че дъни неприятно...и има едни съб честоти, които са прекалено много..... Миксирах на слушалки и определено звучи ОК. Не знам на какво слушаш, но е възможно да има повече "съб", защото вероятно ми е убегнал в слушалките, пък ползвах малко "максимайзинг" ... Не съм прослушал за "съб", защото нямам такъв. Възможно е да си прав... Не му мисли много върху това..... не е важно за момента Все пак не сме звукозаписни инженери, пък и си имам ЕКу на уинампа... просто си е много баса... та за гайдите откъде казваш, че са? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Ноември 7, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 7, 2005 Ами гайдите не са МИДИ рисувани. Взети са от оригинално народно парче, не се сещам името. Но много ме кефят по принцип. Все пак това парче е заготовка, а не напълно готова и структурирана композиция (все още ... ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Ноември 7, 2005 Share Отговорено Ноември 7, 2005 супер е!!!!!!! няма грешка!!! верно обаче има много суб Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Ноември 8, 2005 Share Отговорено Ноември 8, 2005 Много ми е "х" обаче като се сложи вокал , как той ще се върже с гайдатаааа... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Ноември 9, 2005 Share Отговорено Ноември 9, 2005 отличен 16 Гайдите определено мачкат!!! ...с тоя такт не блъска много на балада обаче. китарата и нея ли я рисува или просто с такива ефекти искаше да е,някакси много источно-естрадно звучи . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Ноември 9, 2005 Share Отговорено Ноември 9, 2005 ааааааааааа, комбинирал си онова откъсче дето го беше поствал преди време и е станало мн добре, бтв и на мен много баси ми думтят (Алесис монитори) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Ноември 9, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 9, 2005 ааааааааааа, комбинирал си онова откъсче дето го беше поствал преди време и е станало мн добре, бтв и на мен много баси ми думтят (Алесис монитори) То реално откъс4ето бе6е от това пар4е. А явно за басите сте прави, но аз и да искам, в момента не мога да 4уя, 6тото няма къде... нямам такива монитори с мен сега ... Ина½е китарката си е съвсем обикновена акустарка записана драй, после с виртуал даблър + върб малко (даблър-а всъ6тност много ме кефи - малко като хорус и не то4но ... Много ми е "х" обаче като се сложи вокал , как той ще се върже с гайдатаааа... Всъ6тност гайдата накрая 6те се бори с агресивна китара, а не вокал така съм я замислил и ве4е имам няколко теста. Пък и солце малко 6те се сложи. Темата е много семпла, но в съ6тото време благодатна за вокални партии. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Ноември 14, 2005 Share Отговорено Ноември 14, 2005 Разбиващо!!! И с гайди... visiondann, ти си гениален! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Ноември 15, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 15, 2005 Разбиващо!!! И с гайди... visiondann, ти си гениален! Гениален не съм, но обичам гайдите и темите с тях... Едно време имаше едно диско парче - "Welcome To Bulgaria". Толкова да ме кефеше комбинацията, че ми стана слабост Иначе имам много оригинални ЦД-та и неща със шотландски гайди. Също разбиват ... Кефи ме и това е! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Ноември 15, 2005 Share Отговорено Ноември 15, 2005 Чувал ли си гайда със седем - осем ручила тогава? Като съдя по това, което чух вече, ако ти попадне такава ще сътвориш чудеса Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts