bulby Отговорено Декември 3, 2004 Автор Отговорено Декември 3, 2004 Е убаво, без Аполо тогава, аз само една такава бях хващал и беше маса зле Както и да е, въпроса е принципен ! Цитирай
synchu Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 Е убаво, без Аполо тогава, аз само една такава бях хващал и беше маса зле Както и да е, въпроса е принципен ! Е как да е добре, като аз съм взел единствената хубава Аполо хехеххехеххе но си прав - от всичките 8 в магазина, от който я зех тази единствена ставаше. Цитирай
Black Spider Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 и хората ще продължат да се залъгват с разни Squier, Silvertone, Apollo и тем подобни кучи марки Вярно е, че има много незаконни копия на най-копираната марка по света Fender !!! Американският съд си върши работата. Squier обаче е марка на Fender и има 22 годишна история като марка за китари - иначе е много по-стара! Да се нарича Squier куча марка е нелогично Цитирай
bulby Отговорено Декември 3, 2004 Автор Отговорено Декември 3, 2004 Че Squier са собственост на Фендър - вярно е. Но все пак техните копия са доста по-назад като качество от истинските китари Фендър, докато примерно Epiphone, собственост на Gibson, правят доста висококачествени копия на Gibson и даже някои известни китаристи свирят с тях вместо с оригиналните Gibson китари. Е, тук го има и този друг момент, че Squier са много евтини. Ако имаш под 300лв на разположение - сигурно Squier Stratocaster е единственият избор. Но става ли въпрос за сума от порядъка на 500-600лв - Vintage предлагат доста по-високо качество. Както и да е... Цитирай
Bicycle Repairman Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 Аз имам такава, черен VS6. Грифът е мек и удобен, безименните humbucker-и са културни. Общо взето звукът е подходящ повече за ритъм, отколкото за сола. Взех я чисто нова за около 120 паунда + безплатни калъф и кабели, ма тва беше щото собственикът на магазина ми се зарадва какъв съм див металист :green: Цитирай
ELVIS Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 Абе неска бях в РФ, ма мочето там не знаеше нищо по въпроса... Та да попитам от къде дойде инфото, че ще докарават тея китарки??? Цитирай
bulby Отговорено Декември 3, 2004 Автор Отговорено Декември 3, 2004 Следващите седмици бе пич, сега още няма Цитирай
bulby Отговорено Декември 3, 2004 Автор Отговорено Декември 3, 2004 Грифът е мек и удобен, безименните humbucker-и са културни. Това е, защото си попаднал на бройка от по-старите серии. Последните всичките са с Wilkinson адаптери и на тях си го пише съвсем четливо в десния долен ъгъл Цитирай
nio Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 омг има шуменско червено в "лучано" на графа. Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 Абсолютно вярно. Искам да кажа, че вече се убедих от собствен опит. В xxxx докараха така жадуваните бройки. Само мога да допълня, че да имаш усещане за свирня на такава китара, и то за къде 500 пари е нещо, което е безценно. Специални благодарности на Hillbilly Малинов, който ме светна. Вече сме двама с неща от новата пратка!!!! Аз съм у блуса, метъла, рока, регето, скато, дет-грайнда и съм готов да допринеса за резачките в новия грайндпроект!!!! Доволен съм, че се добрах!!!! Урааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа. Ами да, на Борис І до метрото. Цитирай
DILETANT Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 ^ Мони, честито!!! Айде изфукай се какъв модел си взел. Цитирай
Slav Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 Да не искате да ми кажете, че има свестни Лес Пол и СГ копия за цена около 600-800 кинта ??? Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 Да не искате да ми кажете, че има свестни Лес Пол и СГ копия за цена около 600-800 кинта ??? Виж, аз не съм меродавен в бранша; но Малин /хер Hillbilly/ всеки що-годе блус-фен, и особено от софийско, го знае като един от, смея да кажа, големите свирци на блус-рок. Значи, слагам го до Мархолев, асигурно за някои неща на Ангъс и Бог да го прости, Хендрикс, и по-горе. Човекът ги разбира. И като такъв, свирил на какво ли не, той се изказа доста ласкаво за продукцията на Винтидж в xxxx; от него разбрах, щото там е пълно с толкова хубави неща накуп, че само милионер или кожмарджия, или студенокръвен може спокойно да влиза там.... След ден жулене мога само да потвърдя. Пипал съм два пъти Гибсън Лес Пол. И имам спомен. И това нещо определено го докарва на състейн, звук, допир, гриф... Стоязад думите си. Цитирай
bratmito Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 Някой знае ли колко струва Vintage V100,за да не се обаждам да питам и дали има Vintage V100BB/черния модел/.Тенк ю. Цитирай
Recommended Posts