topura1 Отговорено Януари 25, 2012 Отговорено Януари 25, 2012 Вече купих Evans revers dot много съм доволен супер атака във центара подходиаща за агресивно свирене Цитирай
Mapex Отговорено Април 2, 2012 Отговорено Април 2, 2012 Здравейте давам доста положително мнение за Evans и по точно: G2 genera coated(томове) evans hydraulic(соло барабан),EQ (резонанс каса) Кожите вадят супер добър звук! Томовете са дълбоки и плътни с кратък състейн, а барабанчето високо и отчетливо.Касата пък вади невероятно плътен звук въпреки,че бойната кожа е remo UX. Купих само ,за да ги пробвам,но и следващите ми ще са такива вероятно Цитирай
robi99 Отговорено Юли 4, 2012 Отговорено Юли 4, 2012 На мен също много ми харесват Evans всички кожи са ми еванс освен соло барабанчето то е с ремо. Цитирай
Mapex Отговорено Август 23, 2012 Отговорено Август 23, 2012 Днеска след ' 100 000 ' опита и комбинации ,най-накрая намерих желание я от мен звук. Слжоих бойна ''evans power center reverse dot'' и резонанc glass 500. Звука е трепач! Сравнително висок с много къс състейн.! Типичен за фънк и рок/поп музиката Цитирай
boreto Отговорено Август 24, 2012 Отговорено Август 24, 2012 Здравейте колеги, за метални барабанчета препоръчвам да пробвате на ремо Powestroke и Powerstroke X. и двете имат мъфлинг рингове отдолу и са доста прибрани и звучат "дебело" и масивно. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Септември 21, 2012 Отговорено Септември 21, 2012 Последния път реших да експериментирам и сложих Амбасадор "Smooth White" на 12' том и 16" флор. Интересен тембър, но е много странен и трудно свикнах Звука е прекалено разпилян. На мейпъла все пак звучи добре, но на други барабани не го препоръчвам. В крайна сметка ще си се върна към старата и добре изпитана формула с Emperor Coated. Цитирай
imperor Отговорено Септември 30, 2012 Отговорено Септември 30, 2012 "Акуариан" студио Х ТМ 13'' на "Мапекс" "Блек Пантер"... Нека посвириме рок... момчета и момичета... Жалко, че няма такава за 14-ката на "Мапекс" про М... Ще потърся и ако не намеря, ще сложа друг модел на "Акуариън". Цитирай
boreto Отговорено Декември 1, 2012 Отговорено Декември 1, 2012 Експериментирах с Remo Ambassador Black suede 14" на брасов Black Panther. Много различен от белия коутед, уникално усещане, чувствителност и тон. При по-висока настройка звучи наистина уникално. Пробвайте при първа възможност! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 11, 2012 Отговорено Декември 11, 2012 Не тънее ли? Аз като смених "нормалния" Амбасадор (white coated) с Coated Controlled Sound (black dot on bottom) и барабанчето ми звукна много по-плътно. Пак Мапекс брас барабанче, но по-йефтен модел. Цитирай
tiru_liru Отговорено Декември 11, 2012 Отговорено Декември 11, 2012 Искам и аз да се включа тук в тази тема когато си закупих барабаните си взех и кожи Evans Hydraulic ....звучаха ми доста глухо,преди около месец си смених всички кожи отново,взех си Remo powerstoke 4 за томовете,powerstroke 3 за барабанче и Powersonic за каса .Барабаните са ми с размери томове 8,10,12,14 " и каса 20" ,мога да кажа ,че в момента звучат перфектно.Искам специално да благодаря на Ники (Brown Shugar) от High Time за помоща в избора на кожи! 1 Цитирай
Drummer_99 Отговорено Март 12, 2013 Отговорено Март 12, 2013 Имам въпрос : Как да поправим кожата на бас касата ако сме я скъсали ? Цитирай
Recommended Posts