XeRo Отговорено Септември 22, 2007 Отговорено Септември 22, 2007 ако има някой за караокето в бургас да се обажда на ЛС Цитирай
HeLL^AnGeL Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 Може да звучи мн глупаво ама аз да питам дали ще ме пуснат да участвам на караоке след като нямам 18? И ако имате някакви групови ходения бих се радвала да дойда и аз да си попеем,че нещо въобще не съм ориентирана в това къде в София има караокета и кога се провеждат... Цитирай
Krasi-diafragmata Отговорено Ноември 3, 2007 Отговорено Ноември 3, 2007 софиянциии хаиде довечера някаде на караоке!!! да ви се представя!!! Цитирай
spirit^of^light Отговорено Ноември 5, 2007 Отговорено Ноември 5, 2007 Привет!на мен много ми се ходи на караоке самоче и аз не знам къди в софия има пък и аз имам по-рок желания за изпълнение и малко се съмнавам, че ще намеря! Цитирай
Arq Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 а защо е задължително да е караоке? Цитирай
coh-da Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 Arq: а защо е задължително да е караоке? Не е задължително да е караоке, може и на плейбек, ама си носи както плейбека (песните), така и доматите! Цитирай
Ивелин Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 Не е задължително да е караоке, може и на плейбек, ама си носи както плейбека (песните), така и доматите! А може ли да си взема пианото? Ако да - пиши ме + Цитирай
didon2deo Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 На мен лично ми допадн онова, в което бяхме миналия път. Може пак там да идем Ми елате в бургаското караоке какво толкова. Цитирай
BeeLee Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 нищо, освен 500те километра Мисля че в Сряда (или Вторник) има караоке в БекСтейдж...никога не съм ходила Цитирай
dark_templar Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 зa пловдивчани (и не само ) - всеки петък и събота от 22:00 часа водя караоке в клуб Латино ... дори да нямате 18 ще измислим нещо така че който иска да заповяда да попеем ! Цитирай
Чаената Ян Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Всеки четвъртък има караоке във "Вчера", на Раковска и Дондуков. Даже май и всеки вторник има. Цитирай
euphoriaburn Отговорено Април 23, 2008 Отговорено Април 23, 2008 хора нещо замряхте хайде даваите идеии някаде май месец към средата за един събор !!! Цитирай
Himeros Отговорено Април 24, 2008 Отговорено Април 24, 2008 Всеки петък и събота има добро караоке в пиано-бар Глория. Доста голям избор от песни, любезен персонал и добър саунд... Абе не е зле Бара е в София срещу централни хали, всъщност има го в гугъла Цитирай
MDFk Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 ^Всъщност точно там да вържат над 20 човека да чакат(и да не бъдат допуснати до микрофоните) заради частно парти, и да не съобщят за това, е доста некоректно от тяхна страна. А входа на всички си се таксуваше, което е куцото. Изводите си правете сами. Цитирай
Himeros Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 ^Ммм, това трябва да го видя за да повярвам. По принцип са коректни хората... мод едит: ползвай червения символ(Shift+6) когато цитираш предно мнение. И погледни правилата наистина. Цитирай
Recommended Posts