Jump to content
Българският форум за музиканти

spirit^of^light

новаци
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно spirit^of^light

  • Рожден ден 11/11/1988

Previous Fields

  • Инструмент
    акордеон и пиано

Contact Methods

  • ICQ
    237532482

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Sofia/Panagiurishte

spirit^of^light's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Привет! От доста време си имам чисто ново клавирче и е започнало да ми хваща прах по простата причина, че не мога да си намеря ноти на песни които харесвам и искам да разуча. Ще съм много благодарна, ако някои може да ми каже от каде да си намеря песни на известни рок и метал банди. Примерно много искам да разуча In Memoriam на Hammerfall или някакви други популярни балади (и не само). Благодаря ви предварително
  2. Много смешно няма щто!Аз това си го знам ,но не съм предупредена за специалното съкращение(при това на български)!Благодаря все пак за подробното разяснение!!!ЩЕ го имам в предвид както и ако имам нужда да ме си разяснят и други такива непонятни за мен съкращения и операции!
  3. ?????????????какво е това?
  4. spirit^of^light

    НОТИ!

    Привет!! На скоро си купих първият ми клавир и ми се ще да си намеря нотите на различни песнички, но най- вече на коледни!!!Ще съм благодарна ако ми препоръчате и някоя програмка евентуално която същж може да ме свърши подобна работа!!!Благодаря ви предварително!!!
  5. МНОГО СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА!!!!Честно казано не съм на ясно какво всъщност представляват тези функции които има Yamaha-та но само по това което прочетох се въодушевих! Надявам се когато се сдобия с ценната вещ и я поразчовъркам по-обстойно да ми обясните как да се възползвам от възможностите на клавира в целия му капацитет!!!!Пак ви благодаря и най-вече на колегата ВРЕМЕТО, че беше толкова изчерпателен!!! Ще ми се да те питам, ако не е тайна от къде ще си купиш клавира и за какви пари?
  6. Съгласна съм , но в крайна сметка не мога да реша!!!!Като ги гледам май Casio-то има повече функции докато ото друга страна Yamaha-та май ще е с по-качествено звучене... или де да знам!!!Доста ми е объккано!!!
  7. Привет!!От доста време се опитвам да си взема клавир, но ме наляга голяма дилема!В крайна сметка се ограничих до тези двете клавирчета Casio CTK 591 и Yamaha PSR E-313, но .... от тук нещата повече се оплетоха!Доколкото чета във форума Yamaha-та е за предпочитане и понеже спокойно мога да заявя , че много, много не отбирам силно се затруднявам!!!!Аз клавира няма да го ползвам професионално (само ще си пиша песнички и ще си ги пея)!!Моля ви дайте съветче какво да си взема!!!!Благодаря ви предварително!!!!
  8. Привет пак от мен!Бихте ли ми казали къде в София да търся да си купя клавир?
  9. Ммм да.Разбирам те прекрасно.Междо другото тази Ямаха не е лоша пък и от това което разглеждах във форума Ямаха доста се тачи!!Пък и понеже се улях в празнуването на рожденният ми ден със сигурност ще трябва да си взема нещо на изплащане!Друг е момента че всъщност този клавер ще ми е подарък и ми е неудобно да искам повече пари(пък ми казаха ,че ако го взимаме на изплащане ще е не повече от 3 месеца)!Иначе доста се заинтригувах от горното предложение, но имам въпрос - мога ли да ти го купя на изплащане на 3 пъти или ти трябват спешно паритеБ???
  10. Съжалявам за объркването, не са ми това предпочитанията просто некадърно копирах тези от kalinpetkov! Исках да попитам тези евентуално или други дали мога да намеря натази цена!!Предположих че той ми препоръчва тези и заради това стана объркването!Чак сега разбирам когато видях и твоите под написаното!
  11. Общо взето ако ти трябва GM банка Вземай JV35, ако ти трябва синтезатор CS2x и нагоре. -------------------- Korg (Pa, poly800, polysix) Roland (E96, G800, VA7, MC50mkII, Juno) Yamaha (DX11) Kawai (FS680, Q80, K5) Casio (CZ, VZ) Искам да попитам тези неща къде мога да си ги намеря и за какви пари!Придпочитам да са нови и искрено се надявам да си намеря нещо до 350лв!!
  12. Привет!на мен много ми се ходи на караоке самоче и аз не знам къди в софия има пък и аз имам по-рок желания за изпълнение и малко се съмнавам, че ще намеря!
  13. извинявам се за невежеството си ,но не ми е ясна разликата между борд и синтезатор!! та ще съм благодарна ако ме просветлите малко за да съм на ясно какво да търся и къде (в софия)!естествино е да искам нещо по-добро защото имам желание да се развивам
  14. Привет и от мен!!Аз също скоро ще си взимам синтезатор но не знам какъв!Свирех преди 7-8 години и тогава ходех у една позната да се упражнявам и никога не съм имала собствен!От мооого много време имам нужда от синтезатор защото пиша песни и текстове, но ми е доста трудно без инструмент(повече приличат на стихотворения)!!И сега имам възможност да си купя и понеже много много не ги разбирам си харесах един в технополис за 320 лв.!Единственото ми изискване е да е с 5 октави (е ще ми се да има и някакви по- интересни ефекти)!!!!
  15. Привет и от мен!!Аз също скоро ще си взимам синтезатор но не знам какъв!Свирех преди 7-8 години и тогава ходех у една позната да се упражнявам и никога не съм имала собствен!От мооого много време имам нужда от синтезатор защото пиша песни и текстове, но ми е доста трудно без инструмент(повече приличат на стихотворения)!!И сега имам възможност да си купя и понеже много много не ги разбирам си харесах един в технополис за 320 лв.!Единственото ми изискване е да е с 5 октави (е ще ми се да има и някакви по- интересни ефекти)!!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.