CorvusCorax Отговорено Февруари 28, 2007 Автор Отговорено Февруари 28, 2007 Е, то се е видяло, без мен трезви ще умрете Та, нещо в средата на март някъде можем ли да измислим? Цитирай
dea_gessi Отговорено Април 14, 2007 Отговорено Април 14, 2007 Здравейте, хора! Чудесно е, че се събирате, но сигурно е 2-3 пъти в годината. Ако след толкова сбирки вече сте си харесали хубава кръчма със звуково "толерантен" персонал и т.н. и т.н. и ви харесва идеята да се обяви за всички, че по еди кое си време в месеца и на еди кое си място стават сбирките и всеки, който желае (форумец) и музикант (не само вокал) може да дойде, мисля, че ще бъде чудесно. А и компанията вероятно ще варира и ще се разширява с всеки изминал месец. Вероятно не всеки ще може да присъства винаги на сбирките, но ако има фиксирана дата, ще може да си планира дните, в които ще може да дойде и те ще са повече... как мислите? Цитирай
StoIko Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Здравейте, хора! Чудесно е, че се събирате, но сигурно е 2-3 пъти в годината. Ако след толкова сбирки вече сте си харесали хубава кръчма със звуково "толерантен" персонал и т.н. и т.н. и ви харесва идеята да се обяви за всички, че по еди кое си време в месеца и на еди кое си място стават сбирките и всеки, който желае (форумец) и музикант (не само вокал) може да дойде, мисля, че ще бъде чудесно. А и компанията вероятно ще варира и ще се разширява с всеки изминал месец. Вероятно не всеки ще може да присъства винаги на сбирките, но ако има фиксирана дата, ще може да си планира дните, в които ще може да дойде и те ще са повече... как мислите? Е АРЕ ПАК ДА СЕ САБЕРЕМ САМО ВОКАЛИТЕ ДА СИ ПОПЕЕМ НЯКАДЕ ПО ПЛАНИНАТА ИЛИ ПО ГОРАТА КЪМ БОЯНА АКО ИСКАТЕ МАЛКО ЧИСТ ВЪЗДУХ ПОЛЕЗНО Е КАКВО ЩТЕ КАЖЕТЕ Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Да бе вярно - искате ли пак да си чукнеме една срешичка в някое караоке барче? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 Aмо кажете някой петък, или уикенд примерно, аз сега не работя, та нямам големи претенции.. Цитирай
StoIko Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 Aмо кажете някой петък, или уикенд примерно, аз сега не работя, та нямам големи претенции.. ми субота примерно Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 16, 2007 Отговорено Юни 16, 2007 Много бързаш, някои хора имат ангажименти. Искате ли да кажем: Събота, 23 юни Да се разберем за нещо. Ако има заинтересовани, да пишат, и да обсъдим за конкретно място. Цитирай
Mandalay Отговорено Юни 16, 2007 Отговорено Юни 16, 2007 В клуб "Вчера" караокето не беше ли в Неделя? Ако с(бирката) ще е там, де... Цитирай
Грация Отговорено Юни 16, 2007 Отговорено Юни 16, 2007 Аз съм фенка на идеята за караокето в Неделя! Цитирай
Elly Отговорено Юни 16, 2007 Отговорено Юни 16, 2007 Мда, там има караоке без вход само в неделя. Поне така беше последния път Май оттогава не съм ходила... Има и в четвъртък, даже може и да има и в други дни, но със сигурност е с вход, а и изобщо другите дни не са кой знае ква оферта. Начи сега се избройте пак, ама за неделя Аз съм за А може за всеки случай и някой да провери дали още е така... Пу не съм аз Цитирай
Recommended Posts