toshevski Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 Ами добре де- на кръста да е! Ама там няма да можем да попеем... Не е ли по- добре едно "Вчера" да направим? Но както кажете! Цитирай
ronia Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 (Редактирано) Т, няма караоке там в петък бе човек, нали го казаха вече :read: Три страници за три думи, на които ще се вържат трима човека... Поне имаме извинение, че сме си лаладжии в тоя раздел. Редактирано Октомври 18, 2006 от ronia Цитирай
toshevski Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 Ами може да е в друг ден... Айде вече съвсем разточих нещата... Както решите- аз съм на линия! Цитирай
Mandalay Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 Ами... и това за другите дни се разбрахме, че много трудно ще стане. Най-удобно за повечето от нас е петък вечер. Цитирай
toshevski Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 Добре, мисля, че вече можем да конкретизираме и сложим следното и надявам се последното: ПЕТЪК, 27.10.2006, 20:00ч., Дъвената Бирария, "на Кръстта" Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 19, 2006 Автор Отговорено Октомври 19, 2006 Пише се с едно Т (КръсТа) Така, значи аз съм там Цитирай
Snowwhite Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 Тя стъклена, бре... Инак - и аз съм там Цитирай
toshevski Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 (Редактирано) Пише се с едно Т (КръсТа) Така, значи аз съм там Наистина трябва да си там за да се посъветвам за някои неща с теб...относно правописа... :killyou: Значи трима сигурни до тук! (with me) Редактирано Октомври 19, 2006 от toshevski Цитирай
mravata Отговорено Октомври 21, 2006 Отговорено Октомври 21, 2006 Хора, я дайте някакъв приблизителен адрес на тая кръчма ,че не съм съвсем запозната с местоположението и, пък може и някой друг да има проблеми с това Цитирай
Mandalay Отговорено Октомври 21, 2006 Отговорено Октомври 21, 2006 Аз също мисля да се включа, макар и по-късно Само дано не изникне пак нещо, че какъвто съм карък за такива работи :wall: Цитирай
Elly Отговорено Октомври 21, 2006 Отговорено Октомври 21, 2006 Айде, пишете ме и мен, от по-късните обаче Цитирай
Грация Отговорено Октомври 21, 2006 Отговорено Октомври 21, 2006 Там съм, имате думата ми!! Обачееееееееее - да не стане пак за следващата седмица.... Аз предлагам всеки, който ще дойде със сигурност да пише тук в Четвъртък :read: за местоположението Спирката на трамваите, на кръста, която е в посока Хемус. Като се тръгне по СЪЩИЯ тротоар надолу (към Хемус) отдясната страна има самостоятелна стъклена постройка - това е заведението. Пада се след читалището и градинката (мале, съществува ли още тази градинка???? Като бях мъничка имаше едно павилионче - правеха страхотни понички там ) Ако съм объркала нещо останалите ще ме поправят Цитирай
mravata Отговорено Октомври 22, 2006 Отговорено Октомври 22, 2006 Благодаря за упътването .Вече получих ЛС и разбрах къде е, но все пак информацията беше полезна, благодаря. Цитирай
DaInsane Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 Фолк! (демек f**k) Аз ще се изрепетирвам в петък, че се очертава няк'ва свирня уикенда и ще пропусна срещата... жалко, 'щото ми се щеше да се запознаем. Еми, следващия път. Пийте и за мене. Цитирай
alis Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Може ли някой да напише още някакъв ориентир за това заведение,защото аз нещо не разбрах за коя градинка става въпрос Коя е спирката на трамваите? Тази след подлеза на НДК ли или следващата? А градинката коя е? Тази която разделя Лозенец с Иван Вазов ли? Цитирай
Recommended Posts